ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επίσημο: Στον Αστέρα ο Τόνσο

Επίσημο: Στον Αστέρα ο Τόνσο

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρτίν Τόνσο με τον Αργεντινό να παίρνει τη φανέλα με τον αριθμό 7, η οποία έμεινε "ορφανή" για λίγες μόνο ώρες μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Μάσα. (video)

Ένας Αργεντινός (Πάμπλο Μάσα) αποχώρησε από τον Αστέρα για προσωπικούς λόγους προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ένας συμπατριώτης του (Μαρτίν Τόνσο) ανακοινώθηκε από την ομάδα της Τρίπολης και θα φορά την κιτρινομπλέ φανέλα με τον αριθμό "7" στην πλάτη (αυτή που μέχρι πρότινος είχε ο Μάσα).

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη ημέρα του τρέχοντος μηνός, ο Μαρτίν Τόνσο (ο οποίος την περυσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου) βρέθηκε μια ανάσα από τον Αστέρα, αλλά έπειτα φάνηκε η μετακίνησή του στην Αρκαδία να "κολλάει". Τελικά, την Κυριακή παρατηρήθηκε ανατροπή στα δεδομένα και ο Αργεντινός έδωσε τη θετική του απάντηση στον Αστέρα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ:

O Martin Tonso υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 7. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1989 και για έξι χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Newell's Old Boys, με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα στη χώρα του (2013). Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στη Χιλή με τη φανέλα της Colo Colo, ενώ τη σεζόν 2016-2017 ήταν ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου και σημείωσε 8 γκολ σε 34 αναμετρήσεις.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η πρώτη εικόνα που έχω από την ομάδα είναι η πολύ καλή οργάνωση και η σοβαρότητα των ανθρώπων με τους οποίους μίλησα. Στο τέλος της σεζόν θέλω να χαμογελάμε.

Παρακολούθησα τα πρώτα ματς της ομάδας. Είδα ότι η ομάδα έχει καλά στοιχεία, αλλά αυτό δεν έχει φανεί στα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι όσο περνούν οι μέρες, η εικόνα της ομάδας θα βελτιώνεται. Θα αρχίσω άμεσα προπονήσεις για να μπω στο κλίμα της ομάδας και να βοηθήσω τα μέγιστα που μπορώ.

Γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας και έχω μιλήσει με πολλά από αυτά τα παιδιά. Πήρα εξαιρετικά σχόλια για το σύλλογο. Με τον Isnaldo παίζαμε μαζί και μίλησα μαζί του. Γνωρίζω επίσης τον Matias Iglesias και τον Pablo Mazza".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2010-2015 Newell's Old Boys 115 (7)

2015-2016 Colo Colo 11 (4)

2016-2017 Ατρόμητος 34 (8)

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ