ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επίσημο: Παίκτης του Αστέρα ο Βαλιέντε

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην τέταρτη μεταγραφή του προχώρησε ο Αστέρας ανακοινώνοντας την Δευτέρα την απόκτηση του Χοσέ Λουίς Βαλιέντε για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μια ακόμη μεταγραφή, η τέταρτη για το φετινό καλοκαίρι, είναι γεγονός για τον Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν επίσημα την Δευτέρα (4/6) την απόκτηση του Χοσέ Λουίς Βαλιέντε για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Βαλιέντε ο οποίος προέρχεται από μια καριέρα στην Ισπανία είναι 27 χρονών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και στους Αρκάδες θα παίζει με τη φανέλα με το νούμερο έξι.

Η επίσημη ανακοίνωση των Αρκάδων τονίζει: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση τουJoseLuisValienteGimenez για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1991 στη Βαλένθια και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ο Ισπανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και επέλεξε τον αριθμό 6 για τη φανέλα του.

Επίσημο: Παίκτης του Αστέρα ο Βαλιέντε


Ο νέος παίκτης του Αστέρα με τον τεχνικό διευθυντή των Αρκάδων, Νίκο Γαλανακόπουλο.

ΒΑΛΙΕΝΤΕ: "ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ EUROPA LEAGUE"

Για τον Βαλιέντε αποτελεί μεγάλη πρόκληση η παρουσία του Αστέρα στο Europa League, κάτι το οποίο επεσήμανε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής στη πρώτη του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Ηρθα σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Η παρουσία του ΑΣΤΕΡΑ στο Europa League είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Θέλω να βοηθήσω τον ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους που έχει και μαζί με όλα τα παιδιά και το προπονητικό επιτελείο ελπίζω να τα καταφέρουμε."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2007-2011 Alicante C.F.

2011-2014 U.D. Alzira

2014-2015 C.D. Olimpic 34-2

2015-2016 Levante U.D. SAD 34

2016-2018 Lieida Esportiu 71

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ