ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επίσημο: Παίκτης του Αστέρα ο Ματρικάρντι

Επίσημο: Παίκτης του Αστέρα ο Ματρικάρντι

Ο Πατρίσιο Ματρικάρντι έγινε και επίσημα η όγδοη φετινή μεταγραφή του Αστέρα καθώς ο Αργεντινός αμυντικός υπέγραψε στους Αρκάδες για τα επόμενα δυο χρόνια.

Παίκτης του Αστέρα είναι και επίσημα ο Πατρίσιο Ματρικάρντι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια στους Αρκάδες και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Τρίπολης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του Αστέρα αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Patricio Martin Matricardi για τα επόμενα δύο χρόνια. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και επέλεξε τον αριθμό 2 για τη φανέλα του. O Matricardi γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1994 στην Αργεντινή, έχει ύψος 1.89 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2013-2017 Argentinos Juniors 34

2016-2017 San Martin 8

2017-2018 Gimnasia 17-2".

Ο Ματρικάρντι ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Το 2015 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία είχε 35 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία και παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Σαν Μαρτίν (στην πρώτη κατηγορία με οκτώ συμμετοχές) και Χιμνάσια Χουχούι. Τη σεζόν που τελείωσε πέτυχε δύο γκολ σε γεμάτη χρονιά (17 συμμετοχές) με τη Χιμνάσια Χουχούι.

Ο Αργεντινός είναι ο όγδοος ποδοσφαιριστής που απέκτησε ο Αστέρας μετά τους Μπελόκ, Ρόλε, Παπαδόπουλο, Βλάχο, Τασουλή, Φερνάντεθ και Βαλιέντε.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ