ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επίσημο: Παίκτης του Αστέρα ο Μαντιντά

Επίσημο: Παίκτης του Αστέρα ο Μαντιντά

Ο Λεβί Μαντιντά υπέγραψε στον Αστέρα και θα φορά τη φανέλα της ομάδας της Τρίπολης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στην ολοκλήρωση μιας καλής μεταγραφής προχώρησε ο Αστέρας καθώς ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον 25χρονο διεθνή μέσο από τη Γκαμπόν, Λεβί Μαντιντά.

Ο έμπειρος άσος ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Θέλτα από την Τρίτη ήταν στην Τρίπολη και την Τετάρτη (21/6) έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι Αρκάδες ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα του Αστέρα.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε έτοιμος να προσφέρει και ενθουσιασμένος με όσα έχει συναντήσει αυτές τις πρώτες ώρες στην Τρίπολη.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ "8" ΣΤΟΝ LEVY MADINDA!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Levy Madinda (Λέβι Μαδίντα) με μεταγραφή από την ισπανική Θέλτα για τα επόμενα τρία χρόνια!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1992 στην Γκαμπόν και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Θέλτα.

Μετά από δύο σεζόν στην Celta B, αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην πρώτη ομάδα, ενώ έπαιξε και δύο σεζόν στην Tarragona.

Ο Levy Madinda αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει συνολικά 29 συμμετοχές στην Primera Division, ενώ στον ΑΣΤΕΡΑ επέλεξε το νούμερο 8 για τη φανέλα του!

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είχα ακούσει για τον ΑΣΤΕΡΑ από ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην ομάδα και είχαν να μου πουν τα καλύτερα για το σύλλογο. Θέλω να γίνω ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας και να τη βοηθήσω να πετύχει όσα ονειρεύονται ο κόσμος και η διοίκηση. Μου αρέσει να παίζω στη μεσαία γραμμή και να καλύπτω όλους τους χώρους που απαιτεί η θέση."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2010–2013 Celta B55 (3)

2012–2017 Celta29

2015-2017 → Gimnàstic(δανεικός) 41 (1)

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

GABON 41 (5)".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ