ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επανήλθε στο πρόγραμμα του Αστέρα ο Ντε Μπλάσις

Επανήλθε στο πρόγραμμα του Αστέρα ο Ντε Μπλάσις
INTIME SPORTS

Ο Ντε Μπλάσις γυμνάστηκε την Πέμπτη, έβγαλε σχεδόν όλο το πρόγραμμα, και έδειξε ότι ο τραυματισμός του στο ματς με την Ξάνθη δεν ήταν ανησυχητικός. Παραμένει εκτός ο Κουρμπέλης, πρόβλημα και με τον Σέτι.

Ο Ντε Μπλάσις προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης την Πέμπτη το πρωί. Ο Αργεντινός άσος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με την Ξάνθη με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Τετάρτη και να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Όπως φάνηκε όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό και επανήλθε κανονικά στο γήπεδο την Πέμπτη βγάζοντας σχεδόν όλο το πρόγραμμα.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνεχίζει την αποθεραπεία του καθώς αποκόμισε ένα πρόβλημα στον προσαγωγό που θα τον ταλαιπωρήσει για μέρες από το ματς με την Ξάνθη.

Επίσης ο Σεμπάστιαν Σέτι βρίσκεται και αυτός στο μπλοκάκι με τους τραυματίες και δεν βγήκε για προπόνηση αφού ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα, ώστε να μπορέσει μέσα στις επόμενες μέρες να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Η προπόνηση της Πέμπτης ξεκίνησε με ασκήσεις με μπάλα και συνεχίστηκε με τελειώματα, αλλά και οικογενειακό διπλό.

Οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη δούλεψαν στην τακτική και στην ανάπτυξη, όμως είχαν και την ευκαιρία να αγωνιστούν σε κανονικές συνθήκες αγώνα δείχνοντας στον προπονητή τους σε τι κατάσταση βρίσκονται. Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός, με τους παίκτες να είναι ορεξάτοι, βγάζοντας αρκετές ωραίες φάσεις.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν το πρωί της Παρασκευής και θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό το σαββατοκύριακο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ