ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Υπήρχε πίεση, αλλά δεν είναι δικαιολογία"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αναγνώρισε ότι ο Αστέρας δεν ήταν καλός απέναντι στη Βέροια κι απέφυγε να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία την πίεση. Τι είπε για Ίγκορ, Ντοναρούμα και τρόπο ανάπτυξης.

Ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ (0-0) με τη Βέροια, στην Τρίπολη για τη 14η αγωνιστική της Super League κι έμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς μακριά από τη νίκη. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παραδέχθηκε την κακή εμφάνιση των "κιτρινομπλέ" και υπέδειξε εκείνο το στοιχείο που πρέπει να προβληματίσει τον ίδιον και τους ποδοσφαιριστές του.

"Σήμερα δεν ήμασταν καλοί δεν αξίζαμε τη νίκη. Υπήρχε μεγάλη πίεση χωρίς βέβαια αυτό να να αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Δεν είχαμε υπομονή να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα ενώ στις μεταβιβάσεις μας υπήρχε άγχος. Δεν βάλαμε την μπάλα μέσα στον άξονα και πήγαμε σε πρώτο χρόνο να ψάξουμε χώρους, πράγμα που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Για πρώτη φορά αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήταν πιο φρέσκια απ΄εμάς και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει"

Για το γεγονός πως ο Ντοναρούμα βγήκε MVP γι’ ακόμα ένα παιχνίδι: "Για σήμερα συμφωνώ αλλά για το παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν έχω την ίδια άποψη".

Για τον τρόπο που δεν συνηθίζει ο Αστέρας να παίζει με over-lapping: "Στο ποδόσφαιρο υπάρχει το overlapping και το underlapping. Αυτά τα προβλήματα που έχουμε με τον Ίγκορ, είναι λόγω της νεαρής του ηλικίας. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Είναι κάτι που το περιμένεις. Από την άλλη δεν μπορείς να "κάψεις" έναν ποδοσφαιριστή που έχεις επενδύσει αρκετά πάνω του. Κι εγώ έχω επενδύσει στο συγκεκριμένο παιδί ότι θα βελτιωθεί και μας βοηθήσει στην πορεία".

Για το αν το παιχνίδι με την Βέροια ήταν πισωγύρισμα για την ομάδα: "Ήταν κάτι που φοβόμασταν. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία μόνο του αποτελέσματος. Στο μικροσκόπιο βέβαια είναι το αποτέλεσμα πάνω απ’ όλα. Άλλα όταν κάνεις προηγουμένως καλά παιχνίδια με την ΑΕΛ, τον Άρη και την Ξάνθη και έχεις μία ήττα και δύο ισοπαλίες είναι κάτι που φοβάσαι πως θα μπει στον εγκέφαλο του ποδοσφαιριστή ο κίνδυνος της ήττας. Εμείς δεν είχαμε υπομονή να γυρίσουμε τη μπάλα και αυτό μας ανάγκασε να παίξουμε με μεγάλες μεταβιβάσεις"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ