ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Σε λίγο καιρό θα δείτε αυτό που είχατε συνηθίσει"

Ελευθερόπουλος: "Σε λίγο καιρό θα δείτε αυτό που είχατε συνηθίσει"
Ελευθερόπουλος-Αστέρας Τρίπολης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα από τα "καλύτερα παιχνίδια" του Αστέρα Τρίπολης αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό, όσο βρίσκεται στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του Αστέρα Τρίπολης και δη λόγω της βελτίωσης σε σχέση με τα προ ημερών παιχνίδια.

Ο τεχνικός των Αρκάδων ζήτησε λίγο χρόνο στη συνέντευξη Τύπου της νίκης επί του Λεβαδειακού, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα στάνταρ των προηγουμένων ετών.

Για τον αγώνα

"Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια, όσες ημέρες είμαι στην ομάδα. Κάναμε συνδυαστικό παιχνίδι, ήταν κοντά οι γραμμές, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και απειληθήκαμε από στατικές φάσεις μόνο. Έχουμε αρκετό χρόνο για να δείτε αυτό που έχετε συνηθίσει, όμως σε τρεις μέρες τα παιδιά έδειξαν θέληση και προσωπικότητα. Η βελτίωση θα είναι λίγο πιο αργή, γιατί κατανοείτε πως έχουμε προβλήματα στον άξονα, όπου είναι κομβικός. Ευχαριστούμε τον κόσμο, αυτόν τον κόσμο θέλουμε. Ήταν δίπλα μας και του δώσαμε το κίνητρο. Ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννενα".

Για την απόδοση του Αστέρα στα επόμενα ματς

"Θα έχουμε λίγα σκαμπανεβάσματα ακόμα, μέχρι να παγιωθεί η απόδοση που επιθυμούμε και επιθυμείτε".

Για τον Χαμντανί που έπαιξε στόπερ και τους Φερνάντες, Φαρίνια

"Θα δουλέψουμε και τις επόμενες ημέρες στα στόπερ. Δεν έχουμε επιλογές. Πήγαμε με ένα παιδί από την Κ20 και με τον Ρασίντ που είναι αμυντικός χαφ. Θα το δούμε. Από τον Λούι (σ.σ. Φαρίνια) περιμέναμε περισσότερα με Παναθηναϊκό και Βέροια, έχουμε κάνει συζητήσεις και μας βοήθησε αρκετά σήμερα. Ο Νίκο (σ.σ. Φερνάντες), μέσα από την προπόνηση, μου δείχνει πως μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο. Τώρα στα Γιάννενα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε κάποια πράγματα".

Για τον συνδυασμό στο γκολ που έκρινε το ματς

"Είναι πράγματα που δουλεύουμε, υπομονής, αλλαγή πλευράς, κίνηση στο χώρο. Το έκαναν καλύτερα από ποτέ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με Νίκο Φερνάντες ο Αστέρας, 1-0 το Λεβαδειακό
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ