ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Περιμένω την απόφαση της διοίκησης για το μέλλον μου"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χαρακτήρισε την ήττα του Αστέρα από τον Παναθηναϊκό ως τη "δυσκολότερη μέρα της προπονητικής του καριέρας" και παρέπεμψε στη διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης σχετικά με το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία αυτής.

Ο Αστέρας συνετρίβη στην Τρίπολη από τον Παναθηναϊκό (0-5) και ο τεχνικός των "κιτρινομπλέ", Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια κατά τη συνέντευξη Τύπου. Αναγνώρισε ότι η βαριά ήττα από το "τριφύλλι" ήταν "δυσκολότερη μέρα της προπονητικής του καριέρας", ενώ όσον αφορά στο μέλλον του στον πάγκο των Αρκάδων τόνισε ότι η απόφαση είναι στα χέρια της διοίκησης της ομάδας προαναγγέλλοντας παραίτησή του.

"Δυο λεπτά θα σας απασχολήσω. Είναι η πιο δύσκολη μέρα της προπονητικής μου καριέρας, δυστυχώς δεν εξαρτάται πλέον από εμένα εάν θα παραμείνω ή όχι. Θα περιμένω την απόφαση της διοίκησης. Απλά ότι και να συμβεί θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το σεβασμό που μου δείξατε και θα ήθελα να σας πω ότι έχετε και το δικό μου σεβασμό", υποστήριξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ