ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Όλα τα παιδιά θα χρειαστούν στη συνέχεια"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τα Τρίκαλα και φυσικά τη νίκη που τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα, τη νίκη επί των Τρικάλων με 2-0, έμεινε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση.

Ο νεαρός τεχνικός έκανε λόγο για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν οι Αρκάδες και την κούραση των ποδοσφαιριστών του τονίζοντας ότι θα χρειαστούν όλοι ενώ μίλησε και για τη δοκιμή με τον Δημούτσο πίσω από τον σέντερ φορ. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Θέλω να πω για τα Τρίκαλα ότι το ποδόσφαιρο που παίζουν ταιριάζει περισσότερο στη Super League. Η Football League είναι δύσκολη, είναι ιδιαίτερη κατηγορία, αλλά θα πρωταγωνιστήσουν πιστεύω.

Για την ομάδα μου τώρα... Είναι το 3ο παιχνίδι μέσα σε 6 μέρες. Είχαμε καταναλώσει ενέργεια στους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Τα παιδιά όμως μπήκαν πολύ συγκεντρωμένα και ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι. Βγάλαμε αυτά που αναλύσαμε.

Δεν είχαμε μέρες να δουλέψουμε στο γήπεδο, αλλά είμαι χαρούμενος για τα παιδιά. Το πρόβλημα μας όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν ο τρόπος παιχνιδιού, ήταν το αποτέλεσμα. Είναι πολύ ευχάριστο για μένα το ότι αυτά συνδυάζονται πλέον.

Έχουμε πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε. Σήμερα αποδείχθηκε ότι όλα τα παιδιά θα χρειαστούν, όλα τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμα.

Ήθελα να δω τον Ελίνι εκεί στη θέση πίσω από τον φορ. Υπήρχε η σκέψη να παίξουμε 4-3-3 αλλά φοβήθηκα να μην πάμε πίσω".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ