ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Να τελειώσουμε μ' αυτόν τον εφιάλτη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανέλυσε τα αίτια της ήττας του Αστέρα Τρίπολης απ' τον Ατρόμητο (0-1), στάθηκε στις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, ενώ απάντησε για το αν οι Αρκάδες κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά εν τέλει γνώρισε την ήττα με 1-0 χάρη στο γκολ του Αμπιόλα Ντάουντα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι, οι Αρκάδες έμειναν για 6ο σερί παιχνίδι δίχως νίκη, δείχνοντας πως βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναφέρθηκε στα αίτια του αρνητικού αποτελέσματος, στάθηκε στις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα θα πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα για να κοιτάξει ποιοι στόχοι της απομένουν έως το τέλος του πρωταθλήματος.

"Ξεκινήσαμε νευρικά το παιχνίδι, όπως και ο Ατρόμητος. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Στην αρχή του αγώνα, αποκτήσαμε τα ηνία, είχαμε την κατοχή της μπάλας ενώ χάσαμε κι κάποιες ευκαιρίες με τον Μανιά. Δυστυχώς, δεχθήκαμε γι ακόμα μία φορά ένα γκολ, που μόνο εμείς θα μπορούσαμε να δεχθούμε. Κι αυτό διότι, ήρθε με έναν απίθανο τρόπο.

Τα παιδιά προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο, έμειναν συγκεντρωμένοι, προσπαθώντας να ισοφαρίσουν. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα λόγω των τριών ηττών, πράγμα πολύ δύσκολο για τον Αστέρα. Ξέρω πως οι στόχοι της ομάδας είναι διαφορετικοί. Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να δούμε πότε γυρίζουν τα παιδιά από την άμυνα, που έχουμε μεγάλο πρόβλημα, για να τελειώσουμε χωρίς προβλήματα".

Για το αν το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και για τις αλλαγές του Αστέρα: "Ο Καλτσάς μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα δύσκολο χρονικό σημείο και αγωνίστηκε περισσότερο ως δεξί μπακ και όχι σαν χαφ, γιατί ο αντίπαλος είχε κλειστεί πίσω. Για να φέρεις την μπάλα μπροστά, πρέπει να έχεις πλάτος. Όταν η ομάδα που αντιμετωπίζεις είναι πίσω από το κέντρο χρειάζεται να φέρεις την μπάλα στην περιοχή με σέντρες. Για τις λεπτομέρειες, πιστεύω ότι η ομάδα μας έχασε αρκετές ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα. Φαινόταν πως το παιχνίδι θα πάει στο 1-0 ή στο 0-1. Στο 46΄μετά από δυο-τρεις κόντρες κατάφερε να προηγηθεί ο Ατρόμητος".

Για το αν υπάρχει θέμα παραμονής της ομάδας στην κατηγορία: "Δυστυχώς, βγήκαμε εκτός στόχου, όπου ήταν αυτός του Κυπέλλου, και δεν είμαστε πλέον κοντά στην πεντάδα των πλέι οφ. Πρέπει να τελειώσουμε το συντομότερο δυνατόν με τον χειρότερο εφιάλτη για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια αλλά και ποιο είναι το κέρδος από τη φετινή χρονιά".

Για το ανορθόδοξο παιχνίδι του Αστέρα: "Ο Ατρόμητος κατέβηκε πολύ χαμηλά. Έπρεπε η μπάλα να πάει από τα πλάγια, δεν μπορούσαμε να παίξουμε από τον άξονα και δυσκολευτήκαμε. Αν υπήρχε περίπτωση τακτικά να κερδίσουμε το παιχνίδι, ήταν να πηγαίναμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο και να εκμεταλλευόμασταν στη συνέχεια τα εξτρέμ μας.

Το γκολ άλλαξε τα δεδομένα και στο ημίχρονο είπα στους ποδοσφαιριστές μου, πως το παιχνίδι από πλευρά μας, πρέπει να αλλάξει. Τα αμυντικά χαφ έπρεπε να βοηθήσουν τα στόπερ για να δούμε τι ρήγματα θα μπορούσαμε να τους κάνουμε μπροστά. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου, αντίθετα είχαμε κάποιες ευκαιρίες και δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, που είναι η τρίτη ήττα μας μέσα στην εβδομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ