ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Μου δυσκολεύουν τη ζωή οι παίκτες μου"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)
Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του στον Αστέρα, λέγοντας ότι με την παρουσία τους τού δυσκολεύουν τη ζωή στο να βγάλει αποστολή και βασική ενδεκάδα.

Μετά τη νίκη (4-1) του Αστέρα επί του Παναιτωλικού, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου. Είμαι χαρούμενος γιατί δουλεύουν σκληρά, εξαιρετικά και εμφανίσεις σαν τις σημερινές τους δικαιώνουν για τη συγκέντρωση που έχουν και την προσπάθεια που κάνουν κάθε μέρα στην προπόνηση.

Η ομάδα παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο, έχουμε πολύ ενέργεια σε δύσκολα παιχνίδια, όπως είναι στο Καραϊσκάκη, στα Τρίκαλα, με την ΑΕΚ και σήμερα. Αυτό είναι έργο του γυμναστή μας, του Παύλου Γκότση, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Ακολουθούν δύο παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, πολύ δύσκολα. Η μοναδική στεναχώρια μας είναι του Ίγκορ, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που έρχονται. Και στο Κύπελλο απέδειξαν ότι είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι.

Είναι ευτυχές το γεγονός ότι συνοδεύτηκε αυτή η εμφάνιση με μεγάλο σκορ. Έσπασε έτσι και μια δυσμενή παράδοση, με μια πολύ καλή ομάδα, με ένα οργανωμένο σωματείο. Συνεχίζουμε πάνω σε αυτούς τους ρυθμούς".

Για την ανατροπή:

"Τα παιδιά δεν επηρεάστηκαν μετά το γκολ που δεχθήκαμε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Δούλεψαν πάνω σε αυτά που έχουμε κάνει και πει και το μόνο σίγουρο είναι πως σε κάθε αναμέτρηση μου δυσκολεύουν τη ζωή για την αποστολή και για το βασικό σχήμα".

Για τον τραυματισμό του Ίγκορ:

"Περιμένουμε την μαγνητική για να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα του τραυματισμού. Έχω πει και στο παρελθόν πως πιστεύω στον Βραζιλιάνο και επιμένω στην χρησιμοποίησή του. Εδώ και 4-5 παιχνίδια έχει βρει αυτά που πρέπει να κάνει πάνω στον αγωνιστικό χώρο, βγάζει όλα του τα χαρίσματα. Οπότε ο τραυματισμός του ήρθε σε κακό timing γι’ εμάς. Έχει καλό σκαρί και δεν θα του πάρει πολύ καιρό".

Για τα γκολ του Στανισάβλιεβιτς:

"Εκμεταλλευτήκαμε το καλό πόδι του Αλεξάνταρ και δώσαμε εντολή να αλλάξουμε παιχνίδι από εκεινη τη πλευρά, ώστε να μπορέσουμε να χτυπήσουμε το ματς. Όπως πολύ καλό παιχνίδι έκανε σήμερα και ο Μάσα. Δύσκολα μπορούμε να βρούμε κάποιον που δεν διακρίθηκε".

Για το αν πραγματοποιήσει αλλαγές ενόψει Ολυμπιακού:

" Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αλλαγές στο παιχνίδι ύστερα και τον τραυματισμό του Ίγκορ. Δεν θα έχουμε στη διάθεση μας και τον Ελίνι Δημούτσο που έχει δηλωθεί, μετά την συμπλήρωση κίτρινων καρτών. Ο Ματίας έχει αρχίσει και βρίσκει τον καλό του εαυτό. Τα παιδιά δουλεύουν καλά. Έχω δύο πλάνα στο μυαλό μου για δεξιά, θα δω ποιο θα επιλέξω".

Για τον Χαιτνούτσικ:

"Δεν είναι ακόμα έτοιμος, καθώς οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την προηγούμενη του ομάδα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό διάστημα. Θα χρειαστεί ακόμα 9 μέρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ