ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Μεγάλο αποτέλεσμα, μεγάλη ανατροπή"

Ελευθερόπουλος: "Μεγάλο αποτέλεσμα, μεγάλη ανατροπή"
Ελευθερόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε λόγο για μεγάλη ανατροπή μετά το 2-1 του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν.

Μετά τη νίκη (2-1) επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο, ο τεχνικός του Αστέρα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είπε: "Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είμαστε σε μία χώρα που σε 7-8 αγωνιστικές έχουν αλλάξει 8 ομάδες 10 προπονητές, πράγμα που ακυρώνει το τι θέλει κάθε διοίκηση από έναν προπονητή και τι πίστωση χρόνου του δίνει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα λειτουργεί κόντρα σε αυτό και έχει κρατήσει έναν προπονητή που τον εκτιμώ απεριόριστα ως άνθρωπο και ως προπονητή.

Τα αποτελέσματα για τον ΠΑΣ είναι να έχει τον μακροβιότερο προπονητή και να διαθέτει μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι μόνιμα ψηλά και έχει ένα κορμό παικτών εδώ και χρόνια και κάνει μια ολόκληρη πόλη περήφανη. Στο σημερινό παιχνίδι θεωρώ κερδίσαμε δίκαια, η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη και τα 90 λεπτά.

Ήμασταν προετοιμασμένοι και για το ενδεχόμενο να παίξει με 3-4-3 ο αντίπαλος και να αγωνιστεί με 3 φορ, αλλά και για το 3-5-2 που το γνωρίζει καλύτερα η ομάδα του ΠΑΣ. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και στα δύο συστήματα και στη διάρκεια του παιχνιδιού όταν ο ΠΑΣ άλλαξε σε 3-5-2 με εσωτερικό τον Ζάιρο. Αυτόματα η τακτική τους συμπεριφορά προσαρμόστηκε.

Είχαμε την κατοχή της μπάλας, θέλαμε να πάμε σε πολλές αλλαγές πλευράς και το καταφέραμε. Στο γκολ που τρώμε υπάρχει η σημαντική λεπτομέρεια ότι λείπει ο ένας από τους δύο ψηλούς μας, ο οποίος είχε βγει έξω τραυματισμένος και άρα στη ζώνη υπήρχε τρύπα και την εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρόλα αυτά τα παιδιά συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και με υπομονή ήρθε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα και μια μεγάλη ανατροπή. Συνεχίζουμε, έχουμε δρόμο ακόμα και έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά, αλλά έχουμε σημάδια βελτίωσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ