ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Κάναμε το καλύτερο ματς στη σεζόν"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, υποστήριξε ότι παρά την απώλεια βαθμών απέναντι στην ΑΕΛ (1-1) οι "κιτρινομπλέ" έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους κατά την τρέχουσα σεζόν.

Ως το καλύτερο ματς του Αστέρα την τρέχουσα σεζόν χαρακτήρισε αυτό με αντίπαλο την ΑΕΛ (1-1) ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν σε αυτό το δρόμο.

"Θεωρώ ότι η ομάδα έκανε το καλύτερο της παιχνίδι φέτος στη σεζόν. Από το πρώτο λεπτό είχαμε πάρα πολλές τελικές, δημιουργήσαμε φάσεις με όλους τους τρόπους είτε από τα πλάγια είτε και από τον άξονα. Μετρήσαμε 23 τελικές με τις οποίες οι δύο ήταν δοκάρια. Δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι και η μπάλα μας τιμώρησε. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το δεδομένο", υποστήριξε αρχικά ενώ στη συνέχεια μίλησε για:

Για τα πέναλτι: "Δεν γνωρίζω ακριβώς τι έγινε. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τέτοιες φάσεις. Εγώ γνωρίζω για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μου".

Για την χρησιμοποίηση του Ιωαννίδη: "Ο Λουίς Φαρίνια ταλαιπωρήθηκε από ένα τράβηγμα, μία μικρή διάταση του με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσω τον Ιωαννίδη που έβλεπα στις προπονήσεις να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και να προσπαθεί σκληρά. Σήμερα πήρε την ευκαιρία του και έμεινα ικανοποιημένος".

Για τις τελικές του Αστέρα: "Μετά τις τόσες άστοχες τελικές που κάνεις στο παιχνίδι, είτε με σουτ είτε με τα δοκάρια, στο μυαλό των παικτών είχε μπει πως η μπάλα θα τους τιμωρήσει".

Για το βαθμό αφομοίωσης των ιδεών του από τον Ελευθερόπουλο: "Σε άλλα παιχνίδια το βλέπω περισσότερο σε άλλα τα βλέπω λιγότερο. Σήμερα που ήμασταν μία πολύ καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο πήραμε την ισοπαλία".

Photo credits: Action images

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ