ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Φέρω και εγώ ευθύνη για την εμφάνιση"

Ελευθερόπουλος: "Φέρω και εγώ ευθύνη για την εμφάνιση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Αστέρα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, παραδέχθηκε ότι φέρει και ο ίδιος ευθύνη για τη εμφάνιση των Αρκάδων στην Κέρκυρα και την ήττα από την τοπική ομάδα.

Ο Αστέρας ηττήθηκε στην Κέρκυρα (2-0) από την τοπική ομάδα, για την 8η αγωνιστική της Super League, και ο τεχνικός των "κιτρινομπλέ", Δημήτρης Ελευθερόπουλος απέδωσε στην κακή εκκίνηση το αποτέλεσμα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

"Δεν μπήκαμε καλά την πρώτη μισή ώρα του, οπότε μετά δεν έχει σημασία η αντίδραση. Προφανώς για τον τρόπο που μπήκε η ομάδα φέρει ευθύνη και ο προπονητής και θα το κοιτάξουμε να το βελτιώσουμε τις επόμενες ημέρες", υποστήριξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ελέ ανέφερε: «Δεν έγινε ιδιαίτερα καλό παιχνίδι, αλλά ήταν αναμενόμενο. Πήγε στην δύναμη, στην μονομαχία και την δεύτερη μπαλιά. Υστερήσαμε σε αυτά στα πρώτα 30 λεπτά και μετά ήταν αργά. Δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις και εκεί που πήγε το παιχνίδι ο αντίπαλος ήταν πιο έτοιμος.

Προφανώς φέρουμε ευθύνη όλοι μας, με πρώτο τον προπονητή όταν η ομάδα δεν μπαίνει προετοιμασμένη για ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γρήγορα γιατί έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια την Πέμπτη και την Κυριακή».

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ