ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Δεν είναι η κατάσταση που αρμόζει στον Αστέρα"

Ελευθερόπουλος: "Δεν είναι η κατάσταση που αρμόζει στον Αστέρα"
Αστέρας, Τσιλιανίδης, Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παραδέχτηκε ότι η κατάσταση αυτή τη στιγμή δεν αρμόζει στον Αστέρα, ενώ έκανε λόγο για δικαίωση μετά τη νίκη στο Κύπελλο επί της Βέροιας. Το σχολίασε για Κώτσιρα - Ευαγγέλου.

Ο προπονητής του Αστέρα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δήλωσε αρχικά μετά τη νίκη (1-0) επί της Βέροιας σε αγώνα για το Κύπελλο: "Ξ έρω ότι έχετε συνηθίσει διαφορετικό ποδόσφαιρο από τον Αστέρα, αλλά είδαμε κάτι θετικό".

Πρόσθεσε: "Εγινε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Μπήκαμε καλύτερα από άποψη πάθους και συγκέντρωση. Δεν υπήρχαν πολλές επιθετικές ενέργειες, αλλά όλες ήταν για τον Αστέρα Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο και δικαιωθήκαμε. Ερχεται ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα, έχουμε την απώλεια του Μπέρτου, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη λύση"

Για τον Κώτσιρα:

"Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, τον δοκιμάζουμε σε πολλές θέσεις. Καθρέπτης είναι οι προπονήσεις και το γήπεδο. Η δικαίωση στο ποδόσφαιρο έρχεται. Εχει δύναμη, ταχύτητα, τον έχουμε δοκιμάσει και δεξί μπακ, πιστεύω πως εκεί μπορεί να πετύχει πολλά. Πολύ καλά τα πήγε και ο Ευαγγέλου, είναι σημαντικό που δεν έχασε μονομαχία".

Για τον επιθετικό:

"Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με όσους έχουμε και προσπαθούμε σκληρά παρά τις απουσίες".

Για την πίεση:

"Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, οι ποδοσφαιριστές το αντιλαμβάνονται, δεν είναι η κατάσταση που αρμόζει στον Αστέρα. Θα παλέψουν για να την βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο".

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ