ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Αρκετά τα κέρδη, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε"

Ελευθερόπουλος: "Αρκετά τα κέρδη, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Πλατανιά, ενώ τόνισε πως οι Αρκάδες χρειάζονται μεγάλη βελτίωση για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 του Πλατανιά στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη σημασία της νίκης επί της χανιώτικης ομάδας, τόνισε πως υπάρχουν αρκετά κέρδη απ' την εικόνα των παικτών του, όμως οι Αρκάδες χρειάζονται μεγάλη βελτίωση για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

"Ήταν κομβικό παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πετύχαμε τον στόχο μας. Υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, έχουμε μείνει πολύ πίσω και πρέπει να δουλέψουμε γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την επομένη βδομάδα. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό που έχουμε τις 20 μέρες που είμαι στην ομάδα. Η ομάδα είχε 2 γκολ μόνο με πέναλτι και συνολικά μηδέν βαθμούς. Σήμερα βάλαμε δύο γκολ χωρίς να δεχτούμε κανένα", ανέφερε ο νεαρός τεχνικός.

Λίγο νωρίτερα, ο προπονητής των Αρκάδων μίλησε στην κάμερα της NOVA και υποστήριξε πως ήταν μία κομβική αναμέτρηση για την ομάδα του εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

"Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα και πολύ δουλεμένη τα τελευταία χρόνια από τον κύριο Παράσχο. Παρουσιαστήκαμε τακτοποιημένοι και συγκεντρωμένοι, βάλαμε τα πρώτα μας γκολ σε κανονική ροή αγώνα και για πρώτη φορά δεν δεχθήκαμε τέρμα. Τα κέρδη από το ματς είναι αρκετά, ωστόσο έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη γιατί ήμασταν σε μία θέση που δεν έχει συνηθίσει ο Αστέρας. Όσον αφορά το επόμενο ματς, δεν μας ξεγελά η βαριά ήττα της Κέρκυρας", ήταν τα λόγια του.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ