ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εκτός ο Τριανταφυλλόπουλος μέσα ο Πασαλίδης στον Αστέρα

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με μια αλλαγή στην ενδεκάδα θα υποδεχθεί την Ξάνθη ο Αστέρας καθώς στη διάθεση του Παντελίδη είναι ο Πασαλίδης όχι όμως και ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος.

Ο Αστέρας υποδέχεται την Ξάνθη το Σάββατο το μεσημέρι με τον Σάββα Παντελίδη να έχει στην διάθεση του τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη που εξέτισε την τιμωρία του και όχι τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο που είναι τιμωρημένος.

Ο Πασαλίδης μάλιστα θα πάρει τη θέση του "Τριάντα" στην ενδεκάδα του Αστέρα κόντρα στους Ακρίτες. Στην 19άδα σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική υπάρχει ακόμα μια αλλαγή καθώς ο Γκοντό που έφυγε από την ομάδα αντικαταστάθηκε από τον Ζήση. Αντίθετα έμεινε εκτός το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα, ο Ναμπίλ Ζααντί.

Η 19άδα του Αστέρα αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Τσιφτσή, Πασαλίδη, Γιαννούλη, Μπέρτο, Κώτσιρα, Σελίν, Χριστόπουλο, Ζήση, Κυριακόπουλο, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλντο, Μαντιντά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδη, Καλτσά και Μανιά.

Ο Αστέρας θέλει το τρίποντο για να μπει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα σε περίπτωση που χάσει βαθμούς ο Πανιώνιος.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ