ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Έκλεισε στην Guangzhou R&F ο Γιάννου!

Έκλεισε στην Guangzhou R&F ο Γιάννου!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόστολος Γιάννου θα αποτελέσει εντός των ημερών παρελθόν για τον Αστέρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr έκλεισε στην Guangzhou R&F (και όχι στην Shanghai Shenhua) και θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Γίνεται "Κινέζος" ο Απόστολος Γιάννου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr από μανατζερικές πηγές και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή (εκπρόσωπός του είναι ο Αυστραλός Jon-Paul Michail της εταιρείας FIA Sports Management), η ομάδα στην οποία θα υπογράψει ο 25χρονος είναι η Guangzhou R&F και όχι η Shanghai Shenhua.

Ο Ναουσαίος στράικερ, ο οποίος εφέτος έχει παίξει σε 30 παιχνίδια του Αστέρα και έχει σημειώσει 14 γκολ έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο, ενώ τα χρήματα που αναμένεται να λάβουν οι Αρκάδες είναι εξαιρετικά (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ).

Ο Απόστολος Γιάννου εδώ και δύο μέρες δεν έχει δώσει το παρών στην προπόνηση του Αστέρα και το πρωί της Τετάρτης (24/2) θα "πετάξει" με προορισμό την Κίνα, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (θα λάβει 1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας).

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό deal για την ομάδα της Αρκαδίας, η οποία δεν μπορούσε να πάει κόντρα στη θέληση του ποδοσφαιριστή να υπογράψει ένα τέτοιο συμβόλαιο. Θα γίνει έτσι, κατά τα φαινόμενα, ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στην Κίνα, μετά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Η Guangzhou R&F τερμάτισε την περασμένη σεζόν στην 14η θέση της πρώτης κατηγορίας και γλίτωσε στο... νήμα τον υποβιβασμό (στην δεύτερη κατηγορία έπεφταν ο 15ος και ο 16ος). Προπονητής της είναι ο Σέρβος Ντράγκαν Στοΐκοβιτς. Εκεί παίζουν δύο Βραζιλιάνοι (Bruninho, Renatinho), ένας Σουηδός (Γκουστάβ Σβένσον) και ένας Κορεάτης (Hyun-Soo Jang). Όλοι οι υπόλοιποι είναι Κινέζοι.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ