ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Έκλεισε Ρούνεϊ ο Αστέρας

FOOTBALL LEAGUE / ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που κινήθηκε πιο δυναμικά σε σχέση με τις άλλες και έκλεισε τον Ρούνεϊ Βανκεβάι. Από το καλοκαίρι και για τα επόμενα τρία χρόνια στους Αρκάδες ο Καμερουνέζος επιθετικός. VIDEO

Ομάδα που έχει στραμμένο το βλέμμα της στη Football League είναι ξεκάθαρα ο Αστέρας Τρίπολης. Πέρυσι απέκτησε τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη από τον Αιγινιακό και του έδωσε άμεσα φανέλα βασικού. Λίγο καιρό μετά ο Ολυμπιακός θέλησε να τον αποκτήσει.

Αυτή τη φορά οι Αρκάδες έβαλαν στο... μάτι τον Ρούνεϊ Βανκεβάι της Βέροιας. Ο Καμερουνέζος επιθετικός που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με 5 γκολ σε 12 συμμετοχές, έχει συμφωνήσει με τον Αστέρα και από το καλοκαίρι και μετά θα ανήκει στον σύλλογο της Τρίπολης. Το deal προβλέπει μάλιστα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ρούνεϊ EUROKINISSI SPORTS

Ήταν αναμενόμενο ότι ο 21 ετών επιθετικός (γεννημένος στις 25/12/1996) θα μεταπηδούσε στη Super League μετά την παρουσία του στη Βασίλισσα του Βορρά. Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα ήρθε το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, για λογαριασμό του ΑΟ Χανιά, καταγράφοντας 21 συμμετοχές και 3 γκολ. Για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκε έντονα και ο Άρης, αλλά η ομάδα που τον έκανε δικό της είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ