ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Εισβολή" από πιτσιρίκια στην προπόνηση!

"Εισβολή" από πιτσιρίκια στην προπόνηση!

Διαφορετικό χρώμα στην προπόνηση του Αστέρα έδωσαν παιδιά δημοτικού σχολείου της Τρίπολης! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο. Ο Μπαράλες προπονήθηκε και υπολογίζεται με Παναιτωλικό.

Οι δάσκαλοι του 10ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης αποφάσισαν να κάνουν την εκδρομή των μαθητών στις εγκαταστάσεις του Αστέρα. Έτσι, λίγο πριν το τέλος του προγράμματος της προπόνηση, είσοδος δεκάδων παιδιών στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ έδωσε άλλο χρώμα στην καθημερινή "ρουτίνα" των παικτών.

Με φανέλες του Αστέρα, συνθήματα και φωνές, τα πιτσιρίκια γέμισαν με χαρά τους παίκτες που μοίρασαν αυτόγραφα και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο Αστέρας έχει μπει για τα καλά στη συνείδηση των παιδιώνπου αποτελούν τη νέα γενιά φιλάθλων που έρχεται και λατρεύει την ομάδα. Το "πέσιμο" στον Σανκαρέ, η αγκαλιές στον Ρόλε και το σμήνος παιδιών γύρω από τον Μπαντή απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τι σημαίνει ο Αστέρας και τι έχει καταφέρει.

"Εισβολή" από πιτσιρίκια στην προπόνηση!
"Εισβολή" από πιτσιρίκια στην προπόνηση!
"Εισβολή" από πιτσιρίκια στην προπόνηση!

Στα της προπόνησης

Με πολλά τελειώματα φάσεων και ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού, αλλά και τακτικής στον αγωνιστικό χώρο συνεχίστηκε σήμερα (15/10) το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα (18.15) πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Ο Στάικος Βεργέτης είδε τον Χερόνιμο Μπαράλες να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να βγάζει το σημερινό πρόγραμμα χωρίς κάποιο πρόβλημα, ενώ ανέβασαν ρυθμούς και οι Τορμένα, Μουνάφο που μπήκαν τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις.

Δεν προπονήθηκαν σήμερα οκτώ ποδοσφαιριστές του Αστέρα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Οι ασθενείς Κουρμπέλης, Λούι, Νίκο Φερνάντεθ, οι τραυματίες Γκόιαν, Τιε Μπι, ενώ Μπαντιμπανγκά και Πάρα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και ο Κιτόκο έκανε θεραπεία.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναιτωλικό

" Εισιτήρια για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2014-2015 με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ,
θα διατίθενται το Σάββατο 18 Οκτωβρίου από τις 1.00μμ έως τις 6.15μμ, στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 15€. Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 4.15μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 6.15μ.μ.".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ