ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δοκιμές με τις δύο 11άδες του φιλικού

Δοκιμές με τις δύο 11άδες του φιλικού

Τελευταία προπόνηση πριν το δεύτερο φιλικό του Αστέρα και ο Στάικος Βεργέτης δοκίμασε τις δύο 11άδες που θα χρησιμοποιήσει σε κάθε ημίχρονο. Το Sport24.gr μεταδίδει από την Ολλανδία.

Η απογευματινή προπόνηση του Αστέρα στο Φένλο είχε μικρότερη διάρκεια από την πρωινή και αφιερώθηκε στο μεγαλύτερό της μέρος σε εσωτερικό διπλό στα 3/4 του γηπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα παρατάξει σε κάθε ημίχρονο ο Στάικος Βεργέτης στο φιλικό με την Μπέβερεν (19/07, 16:00).

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Από τη μία μεριά οι κόκκινοι σε σχηματισμό 4-3-3 και από την άλλη οι μπλε σε 4-2-3-1, με τους πρώτους να επικρατούν με 1-0 χάρη σε ένα πολύ ωραίο σουτ του Μούκαμ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το τέρμα που σημειώσει, ο Στάικος Βεργέτης τον επιβράβευσε φωνάζοντας "Μπράβο Μουκίνιο".

Αναλυτικά οι δύο 11άδες των κιτρινομπλέ:

Κόκκινοι (4-3-3): Κοσίτσκι - Μούκαμ, Γκοϊάν, Αλόκο, Παντελιάδης - Ντουντού, Χαμντανί, Δημούτσος - Λανθαρότε, Γιάννου, Σκούρτης

Μπλε (4-2-3-1): Μπαντής - Ζησόπουλος, Τορμένα, Σανκαρέ, Γιαννούλης - Γουάτο, Ιγκλέσιας - Φούντας, Μπερτόγλιο, Μάσα - Μπαράλες

Μετά την ολοκλήρωση του διπλού, ακολούθησε διαγωνισμός σε εκτελέσεις κόρνερ με τους κόκκινους και τους μπλε να αναδεικνύονται ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Απόντες από το ομαδικό πρόγραμμα οι τρεις τραυματίες, Κιτοκό, Τσοκάνης, Κουρμπέλης οι οποίοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο, ακολουθώντας ατομικό.

Στο Φένλο έφτασαν το μεσημέρι, ο γενικός αρχηγός του Αστέρα, Δημήτρης Μποροβήλος, και ο σκάουτερ της ομάδας, Νίκος Γαλανακόπουλος, οι οποίοι και παρακολούθησαν ολόκληρη την απογευματινή προπόνηση.

Το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για το Βέλγιο όπου στις 16:00 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Μπέβερεν, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Το Sport24.gr μαζί με τον Sport24 Radio 103,3 θα είναι και εκεί.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ