ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δημούτσος: "Να ανασυνταχθούμε και να νικήσουμε την ΑΕΚ"

Δημούτσος: "Να ανασυνταχθούμε και να νικήσουμε την ΑΕΚ"
Δημούτσος

Το σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι του Αστέρα με την ΑΕΚ έδωσε ο Ελίνι Δημούτσος, ύστερα από την ήττα των Αρκάδων από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-0). Το μήνυμα της ομάδας της Τρίπολης στη σελίδα της στο Instagram.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ελίνι Δημούτσος μετά την ήττα του Αστέρα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0 και έδωσε το σύνθημα της ανασύνταξης και της νίκης απέναντι στην ΑΕΚ, που είναι ο επόμενος αντίπαλος των Αρκάδων στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, δήλωσε: "Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε, είχαμε ένα πλάνο. Μπήκε ένα γκολ από μία καραμπόλα μέσα στην περιοχή και αυτό μας δυσκόλεψε. Ξέρουμε ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ φάνηκε αυτό και σήμερα. Δεν γίναμε καθόλου επικίνδυνοι. Μπορούσαμε πιστεύω να είμαστε περισσότερο επικίνδυνοι, αλλά είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θεωρώ ότι είχαμε ένα πλάνο στο παιχνίδι, άσχετα με το αν δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες μπροστά. Δεν απειληθήκαμε πολύ, μέχρι και το δεύτερο γκολ, μετά ανοιχτήκαμε λίγο. Κοιτάμε τη δύσκολη συνέχεια από εδώ και πέρα. Έχουμε παιχνίδια μέσα στην Τρίπολη που πρέπει να τα πάρουμε οπωσδήποτε.

Μετά το πρώτο γκολ κυκλοφορούσαμε την μπάλα καλά, απλά μας έλειπε το κάτι παραπάνω στην επίθεση, αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε. Φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια που δεν έχουμε σκοράρει. Δεν είναι μόνο όμως ότι δεν έχουμε σκοράρει, δεν έχουμε κάνει πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να ανασυνταχθούμε γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι της Δευτέρας.

Δεν γινόμαστε απειλητικοί δεν γνωρίζω ακριβώς το γιατί. Είναι θέματα τεχνικά του προπονητή. Αυτός πρέπει να δει και να λύσει το πρόβλημα και εμείς να ακολουθήσουμε αυτά που θα μας πει. Από εκεί και πέρα σίγουρα πρέπει να γίνουμε πιο επικίνδυνοι και ίσως χρειαζόμαστε παραπάνω προσωπικότητα στην επίθεση.Πιστεύω όπου και να πάμε μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά δεν είναι και από τα εύκολα παιχνίδια να κερδίσεις στην Τούμπα. Θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε αλλιώς θα είναι δύσκολη η συνέχεια".

Το μήνυμα των Αρκάδων στο Instagram

"Είμαστε κάτω, επιβάλλεται να σηκωθούμε", αναφέρει το σχόλιο στη σελίδα του Αστέρα στο Instagram και συνοδεύεται από μια χαρακτηριστική φωτογραφία από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Είμαστε κάτω, επιβάλλεται να σηκωθούμε... #asterastripolisfc #paokast

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) στις

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ