ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δεν υπολογίζονται Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Γκοντό για Βέροια, Λεβαδειακό

Δεν υπολογίζονται Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Γκοντό για Βέροια, Λεβαδειακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με αρκετές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το ματς του Κυπέλλου με την Βέροια και την αναμέτρηση που ακολουθεί στην Super League με τον Λεβαδειακό.

Δυο συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα με ομάδες από την Super League έχει μπροστά του ο Αστέρας με τους Αρκάδες να αντιμετωπίζουν την Βέροια αρχικά για το Κύπελλο και εν συνεχεία τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Από τα δυο παιχνίδια θα απουσιάσουν δεδομένα οι Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας και Γκοντό που αναμένεται να μπουν σταδιακά στην προπόνηση του Αστέρα από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Φυσικά δεν θα παίξει και ο Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΣΤΕΡΑ για τους δύο αγώνες (Βέροια, Λεβαδειακός) που θα δώσει η ομάδα μας μέσα σε τρεις μέρες.

Αρχικά το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις σταθεροποίησης κορμού και στη συνέχεια ασκήσεις ευλυγισίας και συναρμογής.

Όσοι έπαιξαν το Σάββατο (22/10) έκαναν αερόβιο διαλειμματικό τρέξιμο χωρίς μπάλα ενώοι υπόλοιποι συμμετείχαν σε ασκήσεις κατοχής και επιθετικής ανάπτυξης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Iglesias, Gondo και Τριανταφυλλόπουλος, ενώ ο Stanisavljevic ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω μικροενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του, μετά την προπόνηση έδειξαν βίντεο στους ποδοσφαιριστές με ανάλυση των φάσεων από τον αγώνα στην Κέρκυρα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ