ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δεν παίζει με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο ο Γιαννιώτας

Δεν παίζει με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο ο Γιαννιώτας
INTIME SPORTS

Η κάρτα που αντίκρισε ο Γιάννης Γιαννιώτας στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ήταν η έβδομη για τον διεθνή άσο ο οποίος θα χάσει τα δυο επόμενα ματς του Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς τον Γιάννη Γιαννιώτα θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στα δυο επερχόμενα ματς των πλέι οφ κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Ο διεθνής επιθετικός αντίκρισε την Τετάρτη την κίτρινη κάρτα από τον Βοσκάκη η οποία ήταν η έβδομη κάτι το οποίο σημαίνει πως πρέπει να λείψει από δυο ματς των Αρκάδων.

Όπως ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης ο Γιαννιώτας δεν θα παίξει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο προσθέτοντας ένα πρόβλημα ακόμα στον Στάικο Βεργέτη.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους την Πέμπτη το πρωί ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ με χαλαρή προπόνηση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έκαναν αποκατάσταση, κυρίως με χαλαρό τρέξιμο, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ (24/05) και Ατρόμητο (27/05).

Ευχές και χρόνια πολλά για την ονομαστική τους γιορτή δέχθηκαν ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης Κώστας Διαμαντόπουλος, καθώς και ο γιατρός Κώστας Δημητρακόπουλος".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ