ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αυστηρό μήνυμα της διοίκησης στους παίκτες

Αυστηρό μήνυμα της διοίκησης στους παίκτες
Μποροβήλος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μποροβήλος βρέθηκε στην προπόνηση του Αστέρα και έθεσε προ των ευθυνών τους τους παίκτες της ομάδας. Διαβάστε τι είπε.

Η εικόνα του Αστέρα στα τελευταία παιχνίδια είναι ανησυχητική. Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί είναι η αλήθεια, όμως καθαρά σε ατομικό επίπεδο πολλοί παίκτες παρουσιάζονται κάτω του μετρίου.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες.

Χωρίς ακρότητες και περιττά λόγια, ο κ. Μποροβήλος εξέφρασε την πίστη του στο υπάρχον ρόστερ και ζήτησε περισσότερη δουλειά το επόμενο διάστημα.

"Δεν θέλουμε να βλέπουμε από εσάς επιπολαιότητες και καμία αδιαφορία. Θέλουμε να ματώνετε τη φανέλα του Αστέρα και αυτό να το κάνετε σε όλους τους αγώνες", είπε αρχικά ο πρόεδρος των Αρκάδων και συνέχισε: "Οποιος θεωρεί ότι μπορεί να αγωνιστεί σε ομάδα πιο πάνω από τον Αστέρα, εμείς είμαστε ανοιχτοί. Δεν πρόκειται να του δημιουργήσουμε πρόβλημα".

Στη συνέχεια ζήτησε αλλαγές: "Η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, δεν είναι εικόνα του Αστέρα. Πρέπει να αλλάξει". Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Μποροβήλος εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες των παικτών, τονίζοντας πως είναι στο χέρι τους να αλλάξουν την κατάσταση.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ