ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ατομικό ο Ιγκλέσιας

Ατομικό ο Ιγκλέσιας
Ιγκλέσιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος είναι ο μοναδικός απών για τον Μάκη Χάβο μετά και την επιστροφή του Σταύρου Τσουκαλά, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα.

Μετά τον Σταύρο Τσουκαλά και ο Ματίας Ιγκλέσιας παίρνει το δρόμο της επιστροφής στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων του Αστέρα, στο Όοστερμπεεκ της Ολλανδίας.

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Βασίλης Τεμπέλης

Ο πρώτος, την Κυριακή, ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και είναι βέβαιο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο τρίτο και τελευταίο τεστ επί ολλανδικού εδάφους, την Τρίτη με αντίπαλο την Γκεντσλέμπιρλίγι από την Τουρκία.

Τα ευχάριστα, έρχονται και από το μέτωπο του Αργεντινού. Ο Ιγκλέσιας ακολούθησε για πρώτη φορά ατομικό πρόγραμμα, δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Άγκυρας, ωστόσο δείχνει ότι θα πάρει το δρόμο της επιστροφής - σταδιακά - προς το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να τεθεί σύντομα στη διάθεση του τεχνικού του, Μάκη Χάβου.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Ματίας Ιγκλέσιας λογίζεται - με τα τωρινά δεδομένα - ως ποδοσφαιριστής που "χτυπά" την πόρτα της ενδεκάδας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ