ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ατομικό για Κοσίσκι στον Αστέρα

Ατομικό για Κοσίσκι στον Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει τον βασικό πορτιέρο των Αρκάδων να γυμνάζεται μόνος του.

Με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Τόμας Κοσίσκι ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο στην Αρκαδία. Ο βασικός πορτιέρο της ομάδας του Στάικου Βεργέτη έκανε θεραπεία στην προπόνηση της Δευτέρας, την πρώτη μετά το ρεπό που είχαν οι παίκτες του Αστέρα.

Στην προπόνηση δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις με μπάλα με τον νεαρό τεχνικό να χωρίζει τους παίκτες του σε τρεις ομάδες και αυτές να ακολουθούν ένα πρόγραμμα "κυκλικής" προπόνησης.

"Μετά το ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του Αστέρα ο Στάικος Βεργέτης, επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη, με εξαίρεση τον Τόμας Κοσίσκι που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Στην προπόνηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε παιχνίδια με μπάλα στο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια έγινε κυκλική προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε τρεις ομάδες. Οι δύο ομάδες έπαιζαν «διπλό» στο μισό γήπεδο και η τρίτη ακολουθούσε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ