ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ατομικό για Ιγκλέσιας, Φαρίνα στον Αστέρα

Ατομικό για Ιγκλέσιας, Φαρίνα στον Αστέρα
Ιγκλέσιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς επιπλέον προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό τη Κυριακή (21/8).

Ο Αστέρας συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τον Μάκη Χάβο να έχει τρία προβλήματα. Το ένα είναι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος την Πέμπτη θα χειρουργηθεί για την αποκατάσταση της σοβαρής ζημιάς που υπέστη με την ρήξη χιαστών που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.

Τα άλλα δυο έχουν να κάνουν με τους Ιγκλέσιας και Φαρίνα που ναι μεν γυμνάζονται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Αστέρα αλλά δεν ακολουθούν όλο το πρόγραμμα και γυμνάζονται και μόνοι τους. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μετά το φιλικό στη Λιβαδειά οι ποδοσφαιριστές μας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, τη Δευτέρα (15/08) είχαν ρεπό και μία ημέρα μετά επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (Κυριακή 21/08, 21.30).

Το πρόγραμμα της Τρίτης (16/08) περιελάμβανε ασκήσεις με το βάρος του σώματος (Core Stability) ενώ ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής μπάλας με τεχνικοτακτικά στοιχεία. Το πρωί της Τετάρτης (17/08) η ομάδα μας δούλεψε σε ασκήσεις λειτουργικής δύναμης στο γυμναστήριο και το απόγευμα θα υπάρξουν αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους με έμφαση στην ατομική και υποομαδική αμυντική τακτική.

Οι ποδοσφαιριστές Matias Iglesias και Luis Farina ακολουθούν το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων αλλά και ατομικών προγραμμάτων, ενώ την Πέμπτη (18/08), θα χειρουργηθεί ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον Λεβαδειακό".

Με το νέο λογότυπο οι φανέλες

Εν τω μεταξύ φέτος ο Αστέρας συμπληρώνει 10 χρόνια στην Super League και οι ιθύνοντες του συλλόγου επέλεξαν να υπάρχει στη φετινή φανέλα και λογότυπο για τα 10 χρόνια. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Οι φανέλες με το επετειακό λογότυπο για τα 10 χρόνια του ΑΣΤΕΡΑ στη Super League είναι πλέον στις κρεμάστρες του Star Store! Το νέο εντυπωσιακό λογότυπο για τα 10 χρόνια του ΑΣΤΕΡΑ στη Super League θα συνοδεύει τις εμφανίσεις της ομάδας μας οι οποίες ήδη βρίσκονται στο Star Store και περιμένουν καθημερινά όλους εσάς για να τις αποκτήσετε! Όσοι έχουν αγοράσει ήδη μία από τις νέες φανέλες της ομάδας μπορούν να επισκεφτούν το Star Store κατά τις ώρες καταστημάτων και να προσθέσουν το νέο λογότυπο"!

Ατομικό για Ιγκλέσιας, Φαρίνα στον Αστέρα
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ