ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας - Ινσταμπούλ Μπασακσεχίρ 1-2

Αστέρας - Ινσταμπούλ Μπασακσεχίρ 1-2
REPORTER IMAGES

Ο Αστέρας ηττήθηκε με 2-1 από την Μπασακσεχίρ στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας. Με διαφορετικές ενδεκάδες και συστήματα οι Αρκάδες στα δύο ημίχρονα. Σκόρερ ο Σκούρτης, χτύπησε ο Τσοκάνης (video)

Θετικός ο απολογισμός του Αστέρα στο πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν, παρά την ήττα με 2-1 από την Μπασακσεχίρ. Οι Αρκάδες κόντρα σε μία πιο έτοιμη ομάδα που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, έδειξαν στοιχεία από την περσινή εκπληκτική περίοδο και άφησαν υποσχέσεις για την καινούρια.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Ο Στάικος Βεργέτης επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με 4-3-3, αλλάζοντας ολόκληρη την ενδεκάδα στην επανάληψη μαζί με το σύστημα που γύρισε σε 4-2-3-1. Οι Αρκάδες έδειξαν διάθεση στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά τα βαριά πόδια υποχώρησαν μπροστά στην ετοιμότητα της Μπασακσεχίρ.

Μετά το 20' οι Τούρκοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ντόκα τόσο στο 24' όσο και στο 28'. Ο Αστέρας ισορρόπησε προς το τέλος του ημιχρόνου και μείωσε με τον Σκούρτη σε 2-1 στο 41', ενώ ο... δαίμονας Ντόκα σημάδεψε το δοκάρι στο 45'.

Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινομπλέ παρουσιάστηκαν πιο επιθετικοί, έχοντας ως κυρίους εκφραστές της δημιουργίας τους Μπερτόγλιο και Λανθαρότε. Ο Γιάννου στο 56' έχασε τετ-α-τετ για την ισοφάριση, την ώρα που οι Τούρκοι έως το 65' δεν είχαν κάνει καμία αλλαγή, καθώς ο προπονητής μόνταρε την βασική του ενδεκάδα.

Μετά τον αγώνα, ο Στάικος Βεργέτης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την συνοχήτων παικτών του, αλλά ήταν και προβληματισμένος καθώς ο Τάσος Τσοκάνης υπέστη διάστρεμμα λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Η ενδεκάδα του Αστέρα στο πρώτο μέρος (4-3-3): Μπαντής, Μούκαμ, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Γουάτο, Ντουντού, Δημούτσος, Φούντας, Μάσα, Σκούρτης.

Η ενδεκάδα του Αστέρα στο πρώτο μέρος (4-2-3-1): Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Τορμένα, Αλόκο, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Τσοκάνης (83' Μούκαμ), Μπερτόγλιο, Λανθαρότε, Γιάννου.

Λίγο έξω από το Αρνεμ ώρα για το πρώτο φιλικό του @asterastripolisfc #asteras #asterastripolisfc #friendly #preseason

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



Ήρθαν και οι αντίπαλοι του @asterastripolisfc Η Μέντιπολ (εδώ και λίγες εβδομάδες) Μπασακσεχίρ #asterastripolisfc #preseason #friendly

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



Οι 11άδες του @asterastripolisfc σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο #asterastripolis #asterastripolisfc #friendly

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



Αστέρας-Μπασακσεχίρ 1-2 στο ημίχρονο #asterastripolisfc #preseason #friendly

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



Τελικό: Αστέρας - Μπασακσεχίρ 1-2 #friendly #asterastripolisfc

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ