ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας και Stoiximan.gr μαζί!

Αστέρας και Stoiximan.gr μαζί!
INTIME SPORTS

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, Stoiximan.gr, είναι κι επίσημα χορηγός του Αστέρα, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (15/10).

O Aστέρας συμφώνησε με την κορυφαία ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, stoiximan.gr, η οποία στο εξής θα κοσμεί τη φανέλα των κιτρινομπλέ! Μία σπουδαία συμφωνία για τους Αρκάδες με την εταιρεία που τα τελευταία δύο χρόνια έχει να επιδείξει πλούσια χορηγική δραστηριότητα, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και στις Εθνικές ομάδες, αλλά και αθλητές που αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο, χαρίζοντας στη χώρα μας πολλές επιτυχίες. Τόσο σε ευρωπαϊκές, όσο και σε παγκόσμιες διοργανώσεις.

Επιπλέον, ενισχύει το πρόγραμμα υιοθέτησης αθλητώνενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο το 2016, ενώ πρόσφατα επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό. Έτσι οι δύο από τις τρεις ομάδες που εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρώπη, θα έχουν ως χορηγό τον STOIXIMAN. Θυμίζουμε ότι ο Αστέρας συμμετέχει για 4η συνεχή φορά στο Europa League και για 2η σερί στους ομίλους της διοργάνωσης!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Stoiximan ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία της με τον Αστέρα Τρίπολης. Το Stoiximan.grθα κοσμεί τη φανέλα της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

O κ. Ιωάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan με την ευκαιρία της υπογραφής της συμφωνίας σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την χορηγική συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για μια ποδοσφαιρική ομάδα η οποία κατάφερε σε λίγα χρόνια μέσα από συστηματική δουλειά να αποτελεί μια σταθερή αξία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να σημειώνει και επιτυχίες στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Αυτή η οργάνωση και η μεθοδικότητα αποτελεί κοινό γνώρισμα για την Stoiximan και τον Αστέρα Τρίπολης και απετέλεσαν σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα θα συνεχίσει να κινείται σε ανοδική τροχιά».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε «Είναι πολύ σημαντικό για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να έχει την στήριξη μιας κορυφαίας εταιρείας στο πεδίο δραστηριοποίησης της όπως η Stoiximan. Eίμαστε πολύ χαρούμενοι για την επίτευξη της συμφωνίας αυτής που θα συνδράμει στην εδραίωση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στη συνείδηση του Έλληνα φιλάθλου ως ομάδας με σημαντική ποδοσφαιρική αξία.»

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, στηρίζει χορηγικά, εδώ και δύο χρόνια, εθνικές ομάδες, κορυφαίους συλλόγους καθώς και αθλητές από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού."

Αστέρας και Stoiximan.gr μαζί!

#asterastripolisfc #stoiximan

Posted by Asteras Tripolis F.C. onThursday, 15 October 2015


Μεγάλος Χορηγός του Asteras Tripoli F.C.>> bit.ly/stoiximangrfb

Posted by stoiximan.gr onThursday, 15 October 2015
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ