ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Απρόοπτο με Τσοκάνη

Απρόοπτο με Τσοκάνη
Αστέρας Τρίπολης, προπόνηση

Με ενοχλήσεις στον αστράγαλο αποχώρησε από το πρόγραμμα του Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη (25/2) ο Τάσος Τσοκάνης. Μπήκε σε φουλ ρυθμούς ο Μάσα που είχε ενοχλήσεις στον αυχένα.

Συνεχίστηκε το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, με την πρωινή προπόνηση να διαρκεί δύο ώρες και να χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο περιελάμβανε πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ το δεύτερο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, καθώς και παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε με τελειώματα των φάσεων.

Κανονικά συμμετείχαν σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης οι Κοσίσκι, Γκόιαν, Μάσα, Τορμένα, ενώ αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον αστράγαλο ο Τσοκάνης.

Δεύτερο καλύτερο γκολ αγωνιστικής από Μπαράλες

Εξάλλου, το δεύτερο καλύτερο γκολ της 25ης αγωνιστικής πέτυχε ος Χερόνιμο Μπαράλες μετά τη σχετική ψηφοφορία των φιλάθλων καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 24,30% των συνολικών ψήφων.

Νικητής του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA αναδείχθηκε ο Κριστιάν Νομπόα του ΠΑΟΚ, που συγκέντρωσε 58,77% των συνολικών ψήφων, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε το γκολ που σημείωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες του Ολυμπιακού με ποσοστό 16,92%.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ