ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 3-2

ΑΠΟΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 3-2
REPORTER IMAGES

Δεύτερη ήττα για τον Αστέρα Τρίπολης στην Κύπρο καθώς οι Αρκάδες έχασαν και από το ΑΠΟΕΛ με 3-2 (video)

Δεύτερη ήττα σε δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τον Αστέρα στην Κύπρο με τους Αρκάδες να χάνουν και από το ΑΠΟΕΛ με 3-2 παρότι και στα δυο 45λεπτα μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι.

Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και προηγήθηκε μόλις στο 10' όταν μετά από μακρινή μπαλιά του Λανθαρότε ο Γιάννου έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε εύστοχα.

Οι Αρκάδες είχαν δοκάρι στο 26' όταν ο Λανθαρότε βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Το ΑΠΟΕΛ άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του μετά το πρώτο 25λεπτο και έφτασε στην ισοφάριση στο 30' με τον Χαραλαμπίδη μετά από μπαλιά του Βάντερ.

Η ανατροπή του σκορ ήρθε στο 33΄όταν ο Βάντερ και πάλι έκανε την ασίστ και ο Πιατικόφσκι που έγινε αποδέκτης της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 54' ο Μπερτόγλιο κέρδισε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-2. Τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας μπορούσε να πάρει και πάλι το προβάδισμα αλλά στο 57' ο Γιάννου δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από κοντά.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαραλαμπίδη στο πρώτο δοκάρι, ο Ιωάννου έκανε την κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Κύπρου

ΑΠΟΕΛ:Κόντινα, Αρτιματάς, Χριστοδούλου, Ιωάννου, Σοκό, Βινίσιους, Στίλιτς, Εφραίμ, Χαραλαμπίδης, Βέντερ, Πιατκόφσκι.

Αστέρας:Μπαντής (58' Κόσιτσκι), Μούκαμ, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας (80' Γουάτο), Λανθαρότε, Μάσα, Μπερτόγλιο (61' Τορμένα), Γιάννου.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ