ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Από τον Αστέρα στην Τζένοα ο Ζήσης

Από τον Αστέρα στην Τζένοα ο Ζήσης

Ο Άγγελος Ζήσης παραχωρήθηκε δανεικός από τον Αστέρα στην Τζένοα με τους Ιταλούς να διατηρούν οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2017.

Σπουδαία μεταγραφή για το νεαρό στόπερ του Αστέρα, Άγγελο Ζήση, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και τη Τζένοα ως δανεικός από τους Αρκάδες. Οι Ιταλοί ξεχώρισαν τον 18χρονο στόπερ και τον απέκτησαν τη τελευταία μέρα των μεταγραφών βάζοντας και οψίον αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι δείχνοντας ότι πιστεύουν στο ταλέντο του.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: "Το ταξίδι από τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ στο ιταλικό πρωτάθλημα θα ακολουθήσει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άγγελος Ζήσης. Μετά από διαπραγματεύσεις που ολοκληρώθηκαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ο νεαρός αμυντικός ο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ιταλική Τζένοα, ομάδα που αγωνίζεται στη Serie A!

Ο Ζήσης παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην πρώτη ομάδα της Τζένοα, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2017. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι το μέλλον ανήκει στα παιδιά της κιτρινομπλέ ακαδημίας".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ