ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Από το ναδίρ στο ζενίθ με τα ίδια "υλικά"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας με πέντε διαδοχικές νίκες χτυπά την "πόρτα" της πεντάδας. Πώς ο Σάββας Παντελίδης μεταμόρφωσε την εικόνα της ομάδας της Τρίπολης με ίδιο ρόστερ με το περυσινό της απογοητευτικής σεζόν.

Πέρασε από τη Ριζούπολη, νίκησε 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 14η αγωνιστική της Super League Σουρωτή κι φιγουράρει στην 6η θέση της κατάταξης της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δεν είναι μόνον οι πέντε διαδοχικές νίκες του Αστέρα (με Παναθηναϊκό, Πλατανιά, Λεβαδειακό, Κέρκυρα, Απόλλωνα Σμύρνης). Είναι και η εικόνα που εμφανίζει η ομάδα της Τρίπολης.

Ενδεικτική αυτής της διαπίστωσης είναι η αμυντική παρουσία σε αυτά τα πέντε ματς. Μόλις μια φορά έχει παραβιαστεί η εστία των "κιτρινομπλέ" κι αυτή στο ματς της Ριζούπολης.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Είναι βέβαιο ότι δεν μεταμορφώθηκε σε Πεπ Γκουαρδιόλα ο Σάββας Παντελίδης, αλλά σίγουρα κάτι καλό κάνει σε σχέση με τους προκατόχους του, με τα αποτελέσματα να αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.

Άλλωστε, το ομολογούν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα στο περιβάλλον τους. Κάνουν λόγο για ελευθερία στο παιχνίδι τους.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το εντυπωσιακό είναι ότι η πλειοψηφία των συντελεστών της εκπληκτικής πορείας στο μέχρι τώρα κομμάτι της τρέχουσας σεζόν είναι οι ίδιοι με τους περυσινούς της απογοητευτικής. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Αρκαδίας κινδύνεψε με υποβιβασμό κι εξασφάλισε μόλις τις τελευταίες αγωνιστικές τη μαθηματική παραμονή της.

Ας πάρουμε ως αντιπροσωπευτική την εικόνα του τελευταίου χρονικά ματς. Στη Ριζούπολη τα 8/11 των παικτών που συνέθεσαν το αρχικό σχήμα, ήταν και πέρυσι στην ομάδα.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ίγκορ, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Μανιάς, Τσιλιανίδης ανήκαν και στο περυσινό ρόστερ. Ο Μουνάφο είναι ένας... παλιός γνώριμος στην Τρίπολη και οι "νέοι" Πασαλίδης και Τόνσο ενσωματώθηκαν άμεσα. Ακόμη και οι δύο εκ των τριών αλλαγών (Τσουκαλάς, Σέλιν) ανήκαν στο περυσινό ρόστερ. Μόνον ο Ισνάλδο προστέθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ