ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Από την Τρίπολη... νταμπλούχος με την Ατλέτικο!

Από την Τρίπολη... νταμπλούχος με την Ατλέτικο!

Μπορεί στην Τρίπολη να κάθισε μόλις τρεις μήνες, αλλά τώρα ο Ισπανός τεχνικός, Όσκαρ Φερνάντεθ, είναι Κυπελλούχος Ισπανίας με την ομάδα Νέων της Ατλέτικο, με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα τον Απρίλη. (video)

H Ατλέτικο Μαδρίτης κατέκτησε το Copa del Rey σε επίπεδο Νέων, νικώντας 4-3 στο "κλάσικο" της ισπανικής πρωτεύουσας, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προπονητής των "κολτσονέρος" είναι ένας γνώριμος μας. Ο 41χρονος Ισπανός τεχνικός, Όσκαρ Ρομέρο Φερνάντεθ, ο οποίος πέρασε από την Τρίπολη και τον πάγκο του Αστέρα, στην αρχή της σεζόν 2011/2012.

Από την Τρίπολη... νταμπλούχος με την Ατλέτικο!

'Οσκαρ Φερνάντεθ και Στάικος Βεργέτης στον Αστέρα Τρίπολης

Μπορεί να μην κάθισε πάνω από τρεις μήνες στην Αρκαδία και να διηύθυνε τον Αστέρα σε τρία μόνο ματς, αλλά στην Ατλέτικο τα καταφέρνει μια χαρά. Οι "κολτσονέρος" υπό την τεχνική καθοδήγηση του Όσκαρ Φερνάντεθ νίκησε με 4-3 τη Ρεάλ στην παράταση, αν και βρισκόταν με 1-3 πίσω στο σκορ στο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας, και κατέκτησαν το Copa del Rey. Μάλιστα, τον Απρίλη η Ατλέτικο είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Έτσι, ο Όσκαρ Φερνάντεθ συνδύασε το όνομά του με δυο ιστορικά γεγονότα. Την πρώτη κατάκτηση Copa del Rey μετά από 58 χρόνια και το πρώτο νταμπλ (εννοείται σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία) στα 113 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.



TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ