ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Απάντηση Αστέρα στους "παπαγάλους με κατευθυνόμενη επιλεκτική μνήμη"

Απάντηση Αστέρα στους "παπαγάλους με κατευθυνόμενη επιλεκτική μνήμη"

Μέσα από στάτους του Γιάννη Ντάλλα, υπεύθυνου επικοινωνίας του Αστέρα, οι Αρκάδες σχολίασαν τα όσα ακούγονται μετά την ανακοίνωσή τους κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (video)

Η οργή περισσεύει στην Τρίπολη για όσα σφύριξε χθες στη Λεωφόρο ο Καλογερόπουλος. Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αστέρας στην οποία και ειρωνεύεται τον " κατά τα άλλα λαλίστατο πρόεδρο του Παναθηναϊκού".

Ακολούθησε επίθεση από Παναθηναϊκά Mέσα για το αν ο Αστέρας είχε αντιδράσει μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό και την διαιτησία του Γιάχου. Η απάντηση ήρθε από τον υπεύθυνο επικοινωνίς της ΠΑΕ, Γιάννη Ντάλλα, μέσω facebook.

"Αυτό για τους παπαγάλους (με κατευθυνόμενη επιλεκτική μνήμη) οι οποίοι δεν θυμούνται τι έγινε μετά τον τελικό κυπέλλου...", έγραψε ποστάροντας το βίντεο με την οργισμένη αντίδραση των ιδιοκτητών του Αστέρα αμέσως μετά τη λήξη του τελικού.

Στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφία του Γιάννη Καϋμενάκη με τον τότε πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά: "Και για να τελειώνουμε και για να μην μας κουράζουν άλλο, ας μας πουν ποια άλλη ομάδα έφτασε μέχρι τον Πρωθυπουργό για έναν Τελικό Κυπέλλου...".

Απάντηση Αστέρα στους "παπαγάλους με κατευθυνόμενη επιλεκτική μνήμη"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ