ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Απαντήσεις από τον Αστέρα για τα σενάρια πώλησης Σανκαρέ, Λούι

Απαντήσεις από τον Αστέρα για τα σενάρια πώλησης Σανκαρέ, Λούι
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα, Νίκος Γαλανακόπουλος, πήρε θέση σχετικά με σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για πωλήσεις "κιτρινομπλέ" παικτών.

Το όνομα του Καλίφα Σανκαρέ γράφεται έντονα το τελευταίο διάστημα σε δημοσιεύματα του Τύπου, πότε για αναζήτηση νέας ομάδας που θα του προσφέρει περισσότερα χρήματα και πότε για πώληση, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Την Κυριακή (15/11) η Live Sport έβαλε στο παιχνίδι και τον Μπράιαν Λούι, τονίζοντας ότι η Γκεντσλερμπιρλίγκι διαπραγματεύεται με τον Αστέρα για την αγορά και των δύο παικτών. Ενώ το περασμένο διάστημα γράφτηκε και το όνομα του Ολιβιέ Μπουμάλ του Πανιωνίου για την ενίσχυση της αρκαδικής ομάδας.

Όλα τα παραπάνω έφεραν την έντονη αντίδραση στο στρατόπεδο των κιτρινομπλέ, η οποία εκφράστηκε μέσα από τον λογαριασμό στο facebook, του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Γαλανακόπουλου που έγραψε χαρακτηριστικά:

"Τι άλλο ακόμα θα διαβάσουμε ρε παιδιά. Έτσι για την ιστορία ΠOTE ΔEN ΠHPAME 'H ΔEN ΠOYΛHΣAME ΠOΔOΣΦAIPIΣTH AΠO "ΠAPAΓΓEΛIEΣ" MANATZEP ΣE EΦHMEPIΔEΣ...

Καλό απόγευμα!!! Το μυαλό μας μόνο στο ματς που ακολουθεί!!!"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ