ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ανοιχτός ο δρόμος για Λανθαρότε

Ανοιχτός ο δρόμος για Λανθαρότε

Ο Μανουέλ Λανθαρότε έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ και πλέον είναι ανοικτός ο δρόμος για τον Αστέρα που θέλει να τον φέρει στην Τρίπολη.

Αντίο στην Εσπανιόλ από τον Μανουέλ Λανθαρότε ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον ισπανικό σύλλογο. "Σήμερα έκλεισα άλλο ένα κεφάλαιο. Σας ευχαριστώ που κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους στην Εσπανιόλ, θα είμαι πάντα ευγνώμων", ήταν το χαρακτηριστικό tweet του 31χρονου εξτρέμ.

Από τη μεριά της, η πρώην του ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι: "Το σωματείο και ο ποδοσφαιριστής έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τον τερματισμό του συμβολαίου με τον Λανθαρότε να αποφασίζει τις επόμενες ημέρες για το μέλλον του.

Ο Λανθαρότε έφτασε στην Εσπανιόλ την περίοδο 2013-2014 από την Σαμπαντέλ. Στην πρώτη του σεζόν είχε πολύ καλή παρουσία, ενώ την περασμένη σεζόν, αφού δεν είχε πολλές ευκαιρίες, πήγε δανεικός στην Αλαβές, τον χειμώνα.

Ο σύλλογος εκτιμώντας τον επαγγελματισμό του, εύχεται καλή τύχη στη νέα του επαγγελματική προσπάθεια".

Ο Μάνουελ Λανθαρότε, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στις μικρές ομάδες της Μπαρτσελόνα, είχε την ευκαιρία να παίξει στην Πριμέρα με την Εσπανιόλ (17 συμμετοχές, 1 γκολ). Πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, με πληροφορίες από την Ισπανία να κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Αστέρα.

Η προσπάθεια των κιτρινομπλέ να το φέρουν στην Τρίπολη είναι δεδομένη, με τον δρόμο να είναι ανοικτός μετά το "διαζύγιο" του παίκτη με την Εσπανιόλ. Την ίδια στιγμή, καλές είναι και οι πιθανότητες της απόκτησης του Φακούντο Μπερτόγλιο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ