ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προβλήματα ενόψει Ροβανιέμι

Προβλήματα ενόψει Ροβανιέμι

Συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα-ρεβάνς της Πέμπτης στην Τρίπολη με τη Ροβανιέμi. Tην Τρίτη η παρουσίαση της νέας φανέλας.

Συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα-ρεβάνς της Πέμπτης στην Τρίπολη με τη Ροβανιέμι στα πλαίσια του δεύτερου προκριματικού γύρου στο Europa League.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα και ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό σε όλη τη διάρκεια του, ωστόσο όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην προπόνηση έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έδειξαν ιδιαίτερα πώς σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο τον αγώνα με τη Ροβανιέμι.

O Χερόνιμο Μπαράλες έκανε θεραπεία, ενώ ο Ουσέρο δεν έκανε σήμερα για προληπτικούς λόγους και ο Κουρμπέλης δέχτηκε ένα χτύπημα κατά την διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε.

Η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα της Πέμπτης θα συνεχιστεί αύριο το πρωί (22/7).

Την Τρίτη η παρουσίαση της νέας φανέλας του Αστέρα

Εξάλλου, ο Αστέρας παρουσιάζει αύριο το βράδυ (22/7, 21.15) μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο τη νέα του φανέλα για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Αστέρας παρουσιάζει αύριο το βράδυ (21.15) μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο τη νέα του φανέλα για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 που θα βγάλει… Knock out κάθε αντίπαλο!

Σε αυτό θα βοηθήσει και ο σχεδιασμός, αλλά και το ομώνυμο συγκρότημα που θα σας διασκεδάσει με τις επιτυχίες του ώστε η παρουσίαση να εξελιχθεί σε ένα πάρτι για μικρούς και μεγάλους!

Πάντα σε συνεργασία με τη Nike η νέα φανέλα του Αστέρα έρχεται να σας εντυπωσιάσει και να σας προκαλέσει να τη φορέσετε! Αν καταφέρετε να αντισταθείτε στον πειρασμό θα το μάθετε την Τρίτη (22/7) στις 21:15 μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο! Μην λείψει κανείς!"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ