ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ανεβαίνει στη βαθμολογία της UEFA ο Αστέρας

Ανεβαίνει στη βαθμολογία της UEFA ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας βελτίωσε και άλλο τη θέση του στη βαθμολογία της UEFA μετά την ισοπαλία με την Μπεσίκτας. Εκτόξευση σε περίπτωση νίκης με Παρτίζαν. Θερμά συγχαρητήρια της ευρωπαικής ομοσπονδίας στους Αρκάδες.

Δεν είναι μόνο το γόητρο και το χειροκρότημα που παίρνει ο Αστέρας από τη φετινή του ευρωπαϊκή του παρουσία στους ομίλους του Europa League. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχει και βαθμολογικά οφέλη από την προσπάθεια που κάνει, ενόψει μελλοντικών ευρωπαϊκών κληρώσεων.

Είναι χαρακτηριστικό πως μπορεί μεν να μην κατάφερε να ολοκληρώσει με την Μπεσίκτας μια επική ανατροπή, αλλά το 2-2 τον ανέβασε και άλλο στη βαθμολογία της UEFA.

Ο Αστέρας έφτασε στην 143η θέση έχοντας μαζέψει φέτος 5.040 βαθμούς από τους συνολικά 12.180 της συγκομιδής του. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι συγκέντρωσε 2.220, ενώ πρόπερσι μόλις 1.880.

Πλέον, μία νίκη στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτίζαν, είναι ικανή να τον ανεβάσει σχεδόν 20 θέσεις στη βαθμολογία, κάτι που σημαίνει καλύτερες κληρώσεις του χρόνου, σε περίπτωση που ξαναβρεθεί στην Ευρώπη. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μάλιστα να είναι ισχυρός σε όλες τις κληρώσεις.

Θερμά συγχαρητήρια από UEFA

Τα συγχαρητήριά της εξέφρασε η UEFA για την πορεία του Αστέρα στους ομίλους του Europe League τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, μετά την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας. Στο τέλος της βραδιάς, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων του γηπέδου, η καθιερωμένη συνάντηση των υπευθύνων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους της αρκαδικής ομάδας.

O Carlos Nunez, η Debora Seweel και η Joanna Dziosμοίρασαν συγχαρητήρια στον Αστέρα για τον τρόπο που κατάφερε να στηθεί οργανωτικά και σε επίπεδο υποδομών μέσα σε τρεις μήνες, ενώ εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη μπορεί πλέον να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Οι άνθρωποι του Αστέρα παρέδωσανστους εκπροσώπους της UEFA αναμνηστικά δώρα και οι δύο πλευρές ευχήθηκαν να ξανασυναντηθούν τη νέα περίοδο, σε κάποια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ