ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αναμένεται στην Αθήνα ο Φαρίνια

Αναμένεται στην Αθήνα ο Φαρίνια

Ο Λουίς Φαρίνια αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να προσπαθούν να κλείσουν την πιο δυνατή μεταγραφή της ιστορίας τους.

Το πρωί της Πέμπτης, το Sport24.gr είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Αστέρα για τον 25χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Λουίς Φαρίνια. Ο "Λούτσο" αναμένεται στην Αθήνα εντός της ημέρας στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με την ομάδα της Τρίπολης.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός των Ράσινγκ Κλουμπ, Μπενφίκα (ομάδα στην οποία ανήκει), Ντεπορτίβο, Ράγιο Βαγιεκάνο και Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε είναι ενθουσιασμένος από την προοπτική να αγωνιστεί στον Αστέρα, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει.

Σε αυτό πρέπει να εκτιμηθεί το γεγονός ότι ο Αστέρας προσπαθεί να κλείσει την πιο σπουδαία μεταγραφή της ιστορίας του. Ο Φαρίνια είναι μόλις 25 ετών, έχει παραστάσεις από κορυφαίο επίπεδο.

Ξεκίνησε την καριέρα του από μία από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις της Αργεντινής όπως είναι η Ράσινγκ Κλουμπ και στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Μπενφίκα, με την πορτογαλική ομάδα (όπως και την Πόρτο) να επενδύουν σε ταλέντα από τη Νότιο Αμερική μετά από ενδελεχές scouting.

Με παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου (La Liga), ο Αστέρας κινούμενος γι' άλλη μια φορά με μυστικότητα - την ώρα που προχωρούσε για επιθετικό - προσπαθεί να "τελειώσει" μια σπουδαία μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ