ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ανακοίνωσε Μπελόκ ο Αστέρας Τρίπολης

Ανακοίνωσε Μπελόκ ο Αστέρας Τρίπολης

Στην απόκτηση του 25χρονου Αργεντινού μέσου, Φράνκο Μπελόκ, προχώρησε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Αυτή είναι η έβδομη μεταγραφή που πραγματοποιούν οι Αρκάδες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. (VIDEO)

Παίκτης του Αστέρα είναι και επισήμως ο Φράνκο Μπελόκ. Ο 25χρονος Αργεντινός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και αποτελεί την έβδομη προσθήκη των Αρκάδων στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Νοτιοαμερικανός έλυσε το συμβόλαιό του με την Ιντεπεντιέντε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τρίπολης.

Ο Μπελόκ γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου του 1993 στη Χενεράλ Λεβάλε και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Εστουδιάντες, πριν μετακομίσει στα αντίστοιχα της Ιντεπεντιέντε. Το 2013 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της "ρόχο", μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Αρσενάλ Σαραντί και Ολίμπο. Τη σεζόν που τελείωσε είχε 16 ματς στην Primera της Αργεντινής, όλα στην αρχική ενδεκάδα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα: " Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Franco Bellocq για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Bellocq γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1993 στην Αργεντινή, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και επέλεξε τον αριθμό 14 για τη φανέλα του. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021".

Ο Μπελόκ δήλωσε: "Είμαι ένας παίκτης με εμπειρία στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Γνωρίζω πως ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει πολύ μεγάλη παράδοση σε Ελλάδα και Ευρώπη και είναι σημαντικό που η ομάδα συμμετέχει ξανά στο Europa League. Θέλω να βοηθήσω να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε...".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

2013-2015 Independiente 33

2016-2017 Arsenal Sarandi 32-4

2017-2018 Olimpo 16

Ο Αστέρας έχει ήδη αποκτήσει τους Τασουλή, Βαλιέντε, Ρόλε, Μαρκ Φερνάντεθ, Βλάχο, Παπαδόπουλο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ