ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ανακοίνωσε Γουάτο, ακολουθεί ο Μπερτόγλιο

Ανακοίνωσε Γουάτο, ακολουθεί ο Μπερτόγλιο

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την έβδομη μεταγραφή του για φέτος, τον 19χρονο αμυντικό χαφ Γουάτο Κουατέ, ενώ ακολουθεί αυτή του Φακούντο Μπερτόγλιο!

Ο 19χρονος αμυντικός χαφ, Γουάτο Κουατέ, είναι το έβδομο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα. Ο νεαρός, γεννημένος στις 19/9/95 στο Καμερούν, έχει την πορτογαλική υπηκοότητα και ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι. Τον Ιανουάριο του 2014 πήρε μεταγραφή για την τουρκική Ακχισάρ.

Ο Κουατέ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτη των κιτρινομπλέ, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΑΣΤΕΡΑ. Ήταν κάτι που το περίμενα αρκετό καιρό. Είναι η μεγάλη μου ευκαιρία και ήρθε η ώρα για να δουλέψω σκληρά και να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει για την καριέρα μου.

Η θέση που μου αρέσει είναι κεντρικός χαφ. Είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα, το προσωπικό και τις πρώτες μου μέρες στην Τρίπολη. Είναι φανταστικά. Είμαι ικανοποιημένος από την υποδοχή. Είναι υπέροχο που θα έχω την ευκαιρία να παίξω με τον ΑΣΤΕΡΑ στο Europa League. Έψαχνα αυτή την ευκαιρία, θα το απολαύσω, θα δουλέψω σκληρά και θέλω όλα να πάνε καλά."

Ανακοίνωσε Γουάτο, ακολουθεί ο Μπερτόγλιο
Ανακοίνωσε Γουάτο, ακολουθεί ο Μπερτόγλιο
Ανακοίνωσε Γουάτο, ακολουθεί ο Μπερτόγλιο

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2012–2014 Manchester City (Reserve Team)

2014–2015 Akhisar 7/-

Στην Τρίπολη ο Μπερτόγλιο!

Την ίδια στιγμή είναι έτοιμη να σκάσει η μεταγραφική βόμβα καθώς ο Φακούντο Μπερτόγλιο βρίσκεται στην Τρίπολη για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Αστέρα. O 25χρονος Αργεντινός, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, κόστισε 4.000.000 ευρώ στην Ντινάμο Κιέβου για να τον φέρει το 2010 στην Ευρώπη. Ο αντικαταστάτης του Μαρτίν Ρόλε έχει αγωνιστεί και με την εθνική Αργεντινής, επί Ντιέγκο Μαραντόνα, σκοράροντας δύο τέρματα.

O Μπερτόγλιο είχε μιλήσει πριν λίγες ημέρες στο Sport24.gr αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Αστέρα.

Δείτε τον Μπερτόγλιο να σκοράρει για την Αργεντινή:



TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ