ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ανακοινώνονται οι πρώτες μεταγραφές

Ανακοινώνονται οι πρώτες μεταγραφές
Ιγκλέσιας INTIME SPORTS

Μέσα στο επόμενο διήμερο έρχονται οι πρώτες ανακοινώσεις για τις μεταγραφές της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ψάχνουν σε όλες τις θέσεις οι Αρκάδες.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο ( 357 ημέρες όπως έγραψε και ο Θοδωρής Κουνάδης), μία μακρά και κουραστική σεζόν έφτασε στο τέλος της με τον Αστέρα Τρίπολης να τερματίζει στη δεύτερη θέση των Playoffs και να κερδίζει τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League για την επόμενη περίοδο.

Η ξεκούραση, βέβαια, είναι άγνωστη για τους ανθρώπους της ομάδας που ήδη τρέχουν τον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο.

Πολλοί παίκτες θα αποχωρήσουν (πάνω από 6-7), άλλοι, λογικά, θα πουληθούν (π.χ. Μπαράλες), οπότε οι διοικούντες του Αστέρα έχουν αρκετή δουλειά τις επόμενες ημέρες.

Βέβαια όπως λέει και η παροιμία: "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", οπότε μέσα στο επόμενο διήμερο περιμένουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις για μεταγραφές!

Ήδη έχουν κλείσει ένας επιθετικός (από το ελληνικό πρωτάθλημα), ένας ακραίος επιθετικός και ίσως ένας αριστερός μπακ.

Η αγορά της Αργεντινής θα έχει και πάλι την... τιμητική της με τους Αρκάδες να έχουν πλέον καλό ποσοστό επιτυχίας σε αυτή την αγορά.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ