ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Αλμυρός" ο Μπερτόγλιο

"Αλμυρός" ο Μπερτόγλιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν ο Αστέρας θέλει ο Φακούντο Μπερτόγλιο να παραμείνει στην Τρίπολη και την επόμενη σεζόν, θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Στις 23 εμφανίσεις του με την "κιτρινομπλέ" εμφάνιση, έχει αφήσει δείγματα γραφής της ποιότητάς του. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έφθασε το καλοκαίρι στην Τρίπολη, ως δανεικός από την Ντινάμο Κιέβου, και στο διάστημα που έχει αγωνιστεί έχει αποδείξει ότι είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Άλλωστε, το βιογραφικού του 25χρονου Αργεντινού εξτρέμ δεν είναι και τυχαίο. Κολόν Σάντα Φε, Ντινάμο Κιέβου, Γκρέμιο, Εβιάν και Τίγκρε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr εάν ο Αστέρας θέλει να κρατήσει στην Τρίπολη τον "Φάκου" και για την επόμενη σεζόν θα πρέπει να καταβάλει στην ουκρανική ομάδα (Ντινάμο Κιέβου) τη ρήτρα, που είχε προβλεφθεί.

Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες από το Κίεβο ανέρχεται κοντά σε 2.000.000 ευρώ, αν και στην Τρίπολη υποστηρίζουν ότι είναι 1.000.000 ευρώ.

Εν πάσει περιπτώσει, με αυτά τα οικονομικά δεδομένα μοιάζει δύσκολο να παραμείνει ο Αργεντινός στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, πόσο μάλλον εάν ο Αστέρας δεν καταφέρει να μπει στα play-offs και να συμμετάσχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση της ερχόμενης περιόδου.

Διαψεύδουν για Μαντοβάνο

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή, έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Αστέρα για τον 22χρονο αμυντικό της Βίλα Σαν Κάρλος, Φράνκο Μαντοβάνο. Ωστόσο στην Τρίπολη διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι οι "κιτρινομπλέ" ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους, τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ