ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αξιολόγηση 20 νεαρών στον Αστέρα από τον Χάβο

Αξιολόγηση 20 νεαρών στον Αστέρα από τον Χάβο

Ο Μάκης Χάβος θα αξιολογήσει μέχρι την Παρασκευή (20/5) είκοσι νεαρούς ποδοσφαιριστές ώστε να επιλέξει ποιοι εξ αυτών θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Οι προπονήσεις στον Αστέρα για τους παίκτες της μεγάλης ομάδες έχουν ολοκληρωθεί αλλά από την Δευτέρα (16/5) ξεκίνησε η αξιολόγηση από τον Μάκη Χάβο είκοσι νεαρών ποδοσφαιριστών. Όλοι τους θα προπονηθούν μέχρι την Παρασκευή (20/5) και ο έμπειρος τεχνικός θα κρίνει ποιοι εξ αυτών θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Τογκρουπ ποδοσφαιριστών αποτελούμενο από όσους συμμετείχαν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και τους ποδοσφαιριστές από την Κ20, άρχισε τις προπονήσεις τη Δευτέρα (16/05).

Το προπονητικό πρόγραμμα του συγκεκριμένου γκρουπ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (20/05).

Ο Μάκης Χάβος και το τεχνικό επιτελείο του ΑΣΤΕΡΑ, θα έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τους 20ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτές τις προπονήσεις, έτσι ώστε να γίνει η επιλογή για το ποιοι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Το γκρουπ των ποδοσφαιριστών αποτελείται από τους:

Αντζουλάς, Assen, Γαρυφαλλόπουλος, Γκρόσιος, Γλέζος, Γογωνάς, Ζήσης, Igor, Κανελλόπουλος, Καστριτσέας, Κοντογιαννόπουλος, Κότσιρας, Μακροστέργιος, Μάνος, Μαργαρίτης, Νάτσης, Σαλαπάτας Π., Συρεγγέλας, Τσιώλης, Χάδιαρης".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ