ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αγωνία για Ίγκορ στον Αστέρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί την Τρίτη ο Ιγκόρ Σίλβα προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος αποθεραπείας του. Δείτε βίντεο από την βράβευση του MVP, Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς, αλλά και την παρακάμερα του αγώνα με τον Παναιτωλικό (VIDEOS).

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Αστέρας έπαιξε με παίκτη λιγότερο καθώς τραυματίστηκε ο Ιγκόρ και ο Ελευθερόπουλος είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του. Μετά το τέλος του αγώνα ο νεαρός προπονητής μίλησε για το νεαρό άσο και στάθηκε στον τραυματισμό τονίζοντας πως ήταν το μελανό σημείο της αναμέτρησης.

Την Τρίτη μάλιστα ο Ιγκόρ θα κάνει μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και φυσικά ο χρόνος αποθεραπείας του. Είναι δεδομένο πως ο Ιγκόρ δεν θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη (18/1) αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει για πόσο καιρό θα μείνει εκτός.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

Οι δυο συνεχόμενες νίκες του Αστέρα κόντρα σε ΑΕΚ και Παναιτωλικό έφεραν τον Αστέρα στην 10η θέση με 18 βαθμούς, τέσσερις πόντους πίσω από την είσοδο στην πρώτη πεντάδα.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και ενόψει του δεύτερου όπου ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του τις τέσσερις από τις πέντε ομάδες της κορυφής οι Αρκάδες θέλουν τη στήριξη του κόσμου τους και για αυτό και έβγαλαν διαρκείας για τον δεύτερο γύρο.

Με 70 ευρώ ο φίλαθλος του Αστέρα θα μπορεί να δει σίγουρα οκτώ ματς πρωταθλήματος, τη ρεβάνς με τα Τρίκαλα στο Κύπελλο αλλά και το επόμενο ματς Κυπέλλου και τυχόν αγώνες πλέι οφ αν οι Αρκάδες καταφέρουν να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ομάδα μας έχει ήδη αρχίσει τη μεγάλη αντεπίθεση και στο δεύτερο γύρο θα φιλοξενήσει στην Τρίπολη ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ και η Ξάνθη.

Κάθε αγωνιστική από εδώ και στο εξής αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και η ατμόσφαιρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο για την τόνωση των ποδοσφαιριστών μας!

Σε αυτό το πλαίσιο από τηνΤρίτη 17 Ιανουαρίουκυκλοφορούν εισιτήρια διαρκείας για τηΘύρα 1με γενική τιμή70ευρώ!

Οι κάρτες διαρκείας του δευτέρου γύρου έχουν ισχύ για όλα τα ματς πρωταθλήματος, για τους αγώνες Κυπέλλου, αλλά και για ενδεχόμενες αναμετρήσεις των πλέι οφ.

Η πώληση τους θα γίνεται αποκλειστικά στοStar Store(Εθνικής Αντιστάσεως 67) από τηνΤρίτη 17 Ιανουαρίουέως και τηνΠαρασκευή 27 Ιανουαρίου.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"

ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός
ΑΣΤΕΡΑΣ-Πανιώνιος
ΑΣΤΕΡΑΣ-Ατρόμητος
ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναθηναϊκός
ΑΣΤΕΡΑΣ-Κέρκυρα
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ Γιάννινα
ΑΣΤΕΡΑΣ-Ξάνθη
ΑΣΤΕΡΑΣ-Ηρακλής".

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ MVP, ΣΤΑΝΙΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Εν τω μεταξύ στο επίσημο κανάλι του Αστέρα στο youtube υπάρχει βίντεο με την βράβευση του MVP του αγώνα με τον Παναιτωλικό, Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς, όπου την παράσταση κόβει η εντυπωσιακή σύζυγος του και το καυτό φιλί που του δίνει μαζί με το βραβείο.

Επίσης στο κανάλι του Αστέρα υπάρχει και το βίντεο από την παρακάμερα του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οι πανηγυρισμοί των παικτών σε κάθε τέρμα με τον Ελευθερόπουλο να μένει ατάραχος και τα συγχαρητήρια στον Στανισάβλιεβιτς στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης.


TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ