ΑΡΣΕΝΑΛ

Ζιρού ο... καταραμένος

Ζιρού ο... καταραμένος

Η Άρσεναλ έμεινε για μία ακόμα χρονιά χωρίς πρωτάθλημα και ένας από τους λόγους της φετινής της αποτυχίας είναι η απίστευτη αφλογιστία του (πρώτου σκόρερ της) Ολιβιέ Ζιρού.

Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι μαζί με τον Αλέξις Σάντσες οι δύο πρώτοι σκόρερ της Άρσεναλ τη φετινή σεζόν στην Premier League, έχοντας σημειώσει αμφότεροι από 12 γκολ, ωστόσο μόνο πετυχημένη δεν θα πρέπει να θεωρεί ο Γάλλος την φετινή του παρουσία στους "κανονιέρηδες".

Αιτία το γεγονός πως παραμένει εδώ και μήνες "άσφαιρος", με το αρνητικό αυτό σερί να συνεχίζεται και στο "Stadium of Light" το απόγευμα της Κυριακής, όπου η Άρσεναλ κόλλησε στο 0-0 με την Σάντερλαντ και ο Γάλλος έμεινε για 14ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς να σκοράρει!

Ζιρού ο... καταραμένος

Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στο ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ στο "Anfield" στις 13 Ιανουαρίου όταν και σημείωσε δύο γκολ στην ισοπαλία 3-3 των δύο ομάδων, με τα γκολ αυτά να είναι και τα μοναδικά του μετά τον Δεκέμβριο στο πρωτάθλημα (έχει σκοράρει στο FA Cup τον Μάρτιο απέναντι στην Χαλ).

Οι τρεις μήνες "ανομβρίας" συνιστούν το μεγαλύτερο διάστημα αφλογιστίας για τον Ζιρού από τότε που μετακόμισε στο "Emirates" το καλοκαίρι του 2012, με τον Αρσέν Βενγκέρ από την πλευρά του να δηλώνει μετά το παιχνίδι πως όλη η ομάδα τον στηρίζει και πως χρειάζεται απλά να ξαναβρεί τη χαμένη του αυτοπεποίθηση.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ