ΑΡΣΕΝΑΛ

Ζαρντίμ, το φαβορί για αντι-Βενγκέρ στην Άρσεναλ

Monaco coach Leonardo Jardim gestures during the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira)
Monaco coach Leonardo Jardim gestures during the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Tον Λεονάρντο Ζαρντίμ της Μονακό βλέπει ως το φαβορί για αντικαταστάτη του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ o ''Independent''. Γιατί ξεχωρίζει ο Πορτογάλος.

Όπως φαίνεται η εποχή του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, μετά από 21 χρόνια, οδεύει προς το τέλος της, με την απόφαση για αντικατάσταση του να μοιάζει ειλημμένη.

Τα σενάρια, μάλιστα, φούντωσαν μετά και την κυριακάτικη (25/02) απώλεια του League Cup, με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι. Τα ονόματα των υποψηφίων είναι αρκετά, με τον ''Independent'' να αναφέρει πως πρώτος στη λίστα των ''κανονιέρηδων'' είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο 43χρονος τεχνικός έχει πολλούς θαυμαστές στο Emirates, ιδιαίτερα μετά την περσινή επιτυχημένη του πορεία με την Μονακό. Η πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, καθώς και η κατάκτηση της Ligue 1 από την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν προσθέσει πολλούς ''πόντους'' στο βιογραφικό του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Επιπλέον, το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου του Ζαρντίμ και η ανάδειξη ταλαντούχων παικτών είναι κάτι που αρέσει στους Άγγλους, έχοντας άλλωστε στηρίξει τον Βενγκέρ στην επιλογή του να δουλεύει με μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος το ερχόμενο καλοκαίρι συμπληρώνει τέσσερις σεζόν στο Πριγκιπάτο και θα ήθελε μία νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα. Ο νέος τεχνικός διευθυντής των Μονεγάσκων, Μάικλ Εμενάλο, προσπαθεί να τον πείσει να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το 2020. Παρ' όλα αυτά, αν έρθει πρόταση από τους Λονδρέζους, ο Ζαρντίμ δύσκολα θα την αρνηθεί.

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ