ΑΡΣΕΝΑΛ

Χάνει τον Γουέλμπεκ για απροσδιόριστο διάστημα

Arsenal's English striker Danny Welbeck celebrates scoring the opening goal of the UEFA Champions League, Group D football match between Arsenal and Galatasaray at The Emirates Stadium in north London on October 1, 2014. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS        (Photo credit should read ADRIAN DENNIS/AFP/Getty Images)
Arsenal's English striker Danny Welbeck celebrates scoring the opening goal of the UEFA Champions League, Group D football match between Arsenal and Galatasaray at The Emirates Stadium in north London on October 1, 2014. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS (Photo credit should read ADRIAN DENNIS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η ζημιά στον χόνδρο του Ντάνι Γουέλμπεκ δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά με συντηρητική αγωγή και ο παίκτης μπήκε στο χειρουργείο. Μεγάλο αλλά απροσδιόριστο το διάστημα της αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τις υπηρεσίες του Ντάνι Γουέλμπεκ θα στερηθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο διεθνής Άγγλος στράικερ ταλαιπωρείται από μια ζημιά στο γόνατο και συγκεκριμένα στον χόνδρο και δεν είχε αγωνιστεί για την Άρσεναλ από το 0-0 του περασμένου Απρίλη κόντρα στην Τσέλσι.

Τι ιατρικό επιτελείο των "κανονιέρηδων" προσπάθησε όλο αυτό το διάστημα να πάει τον παίκτη σε συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ωστόσο ο χόνδρος του Γουέλμπεκ δεν ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά σε αυτή την αγωγή και ο παίκτης δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Η λύση ήταν το χειρουργείο, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά 100%, ωστόσο αυτή η εξέλιξη μόνο ευχάριστη δεν είναι για τον Αρσέν Βενγκέρ που θα αναγκαστεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του 25χρονου επιθετικού για τους επόμενους μήνες. Το διάστημα απουσίας του διεθνή φορ είναι μεγάλο αλλά και απροσδιόριστο, αφού ακόμη δεν μπορεί να υπολογιστεί πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Έτσι ο μοναδικός επιθετικός περιοχής που έμεινε στον Αρσέν Βενγκέρ είναι ο Ολιβιέ Ζιρού και ο Γάλλος θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, τόσο στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της Άρσεναλ, όσο και στους ομίλους του Champions League, όπου οι Λονδρέζοι θα αντιμετωπίσουν τις Μπάγερν Μονάχου, Ολυμπιακό και Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Η είδηση της απουσίας του Γουέλμπεκ αλλά πολύ περισσότερο οι χειρισμοί των υπευθύνων στην όλη υπόθεση, έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια των φίλων της Άρσεναλ.

Η απόφαση για επέμβαση στον χόνδρο του παίκτη φαίνεται ότι πάρθηκε την περασμένη βδομάδα, εντούτοις ο Αρσέν Βενγκέρ έδειξε... ασυγκίνητος στο ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ με έναν ακόμη επιθετικό, με τον Αλσατό τεχνικό να ποντάρει στην μοναξιά του Ολιβιέ Ζιρού.

Το τρολάρισμα των φίλων της Άρσεναλ στον Βενγκέρ πήγε σύννεφο...



















TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ